• Dudu 9
    699
    Kova mi je jako drag lik, ali malo je reći da sam skeptičan.
    Nikada do ove sezone se nije borio za trofej, nema nikavog iskustva u Europi.

Bišćan i Jakir su imali jači background kad su dolazili pa im je Dinamo bio preveliki zalogaj.

Jedini tračak optimizma mi je da Boban vidi nešto što mi ne vidimo.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Ne Kovi, ne Kovi!
  • Haza
    9k
    A grijeh je igrati na pobjedu?Infinity

Referirao sam se na bolesnike s juga, njima je sve teorija zavjere. Samo zato nisam odmah htio reći ime trenera.
    Volio bi da se još jednom razmisli o treneru, ali sve što znam, stvarno je Kovačević izgledno novi trener Dinama. Ovo što sam danas gledao, više referenci ima Šafarić za trenera Dinama od Kovačevića, ali šta je tu je.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Jedino sto nam preostaje se nadati da Haza nije u pravu iako vecinom ima dobre izvore
  • Crni86
    10.6k
    Jedino sto nam preostaje se nadati da Haza nije u pravuDani Olmić

Ili mozda da ste u krivu i da ce kovacevic uspjet? Ako je on vec odabran to bi mozda bila najbolja nada?
  • Infinity
    18.4k
    Razumijem, ali sam zelio reci da isti i dalje imaju materijala za srati, cak i boljeg.
  • don
    13.1k
    ajde šta ste se uhvatili čovika, do prije misec dana ste mu svi crveni tepih prostirali.

nije ni meni omiljeni izbor, ali ovom Dinamu nije problem trener već igrači. Rekonstrukcija kadra i velika većina posla je obavljena.
  • El Madrigal
    391

Lupate o tom dogovaranju, ajme Bože! Pa tko se to i s kime dogovorio? Zašto Rijeka ne bi željela duplu krunu? Dajte najte! Kakve gluposti. Nije da se s Hajdukom dogovara! Jebote tekma koja im nosi 2. naslov u povijesti, domaći teren, a protivnik neki Slaven. Kakvo jebeno dogovatanje!? Naravno da žele duplu krunu i bez obzira na slavlje, u četvrtak ce osvojiti i Kup. Laku noc
  • ElDorado
    3.8k
    Mene zanima postoji li hr trener kojeg bi podrzali konsenzualno?
  • crophantom
    502
    dobit ćeš kadar koji je neuigran i Europi neiskusan i trenera koji je od Europe vidio jedino shopping u Brežicama.
    Ja sam reko da neću srati Bobanu bar godinu dana, ali moram reći da mi to mirisi na ono naše vrijeme "mi se još ucimo" u Europi.
  • Brusa
    3.2k
    a možda je i trener problem... sa sličnim igračima (jako puno njih) je Jakir prošlo proljeće protutnjio hnl-om.... jebiga, možete svi srati po njemu i govoriti kako nije trener za dinamo i to je ok, ali za sve ove koji su došli poslije njega izgleda kao svemirski brod u boji...
    Naravno, i uprava koja se riješila nekoliko igrača koji su prošle sezone igrali skroz ok i pridonijeli osvajanju naslova (naprije Brodić i Bernauer i Špikić :heart: a nakon što daš za Galešića 3 milje, 1.8 milja za Kangu, 2 milje za Cordobu, onda se 3.5 milje za Vidovića čini besplatnim jbt)
  • El Madrigal
    391

Ništa nije ni krenulo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.