• Crni86
    10.6k
    ma nicim, samo povlastenom navijackom skupinom koja radi kaj hoce po ligi dok netko ne nastrada a savez to sve promatra…a onda ce najebat svi skupa i oni koji ce biti krivi i nece biti krivi ali da neka nebitna glupost…
  • Ritam Ulice
    516
    kriminal stari moj. Uzas
  • Peškaman
    7k
    A vidiš ih ispod sjevera, njih pet plače, svi pognutih glava, da im Dinamo znači, onda premotaš film na cijelu sezonu gdje imaš osjećaj da je vladala teška bolikurčina.
    Jednostavno Bogu hvala da je ova patnja od sezone završila, jebeni bod protiv Gorice da smo uzeli,da smo Lokomotivu odradili...
    Očigledno da kreće velika seoba, svim igračima hvala za sve što su učinili za Dinamo.
  • Mr Anderson
    11.8k
    Čestitke Rijeci, nema se što reći. Oni su prodavali prvotimce i skupljali naše otpatke, a mi smo se nakrcali skupim inozemnim poluigračima. Imali su ekipu, a mi skupinu nečega koji se nazivaju nogometašima. Čast izuzecima.
  • Blueshadow86
    3.3k
    Jebote, onaj napadač Rijeke, Dominik Dogan, došao na početku sezone iz 2. lige, iz Zrinskog, oni sada ispadaju u 3. ligu, a ovaj sada ima medalju oko vrata i podiže pehar osvajača prvenstva HNL-a :grimace: Majko mila moja...
  • Zagreb1992
    2.3k

Glava mi izgubili naslov, a ti se baviš tovarima ...jebeno ono hahha
  • Mlađi referent
    12.7k
    Fair play Rijeka, fair play

Koliko god peklo i mrzio ih gledat sretne, dobro su vođen klub u svojim okvirima i rade neke stvari sa stilom.

Ali kad fešta završi, ide opet 7 godina gaženja
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    Sljedece sezone gledati Samo sebe ,i boli nas patka kome trebaju bodovi, ko ispada. Btw razvalito loksu , goricu svaki put pod mus
    I nek ispadnu. Pa neka se hebu i nabrijavaju na tovare od sad. Jesmo si Sami krivi,Ali neka se zna
  • jakov1
    633

Bodovi od kad je Kovacevic trener: Slaven 44, Istra 40, Varazdin 37
    Bodovi od kad je Garcia trener: Istra 29, Slaven 28, Varazdin 23

Najskupljih 11 na pocetku sezone tj. mandata trenutnog trenera: Istra 6.2, Slaven 4.4, Varazdin 4.2 milijuna.
  • NORTE
    15.8k
    Rakitiću želim ti da ponovno budeš u prvih 11 protiv nekog novog Ružomberoka.
  • Danko
    2.1k
    "Gonzalo Garcia je blizu preuzimanja klupe Hajduka!Garcia je načelno sve dogovorio s 'bijelima', ostaje da priča poprimi službenu formu. Hajduk je baš njega odabrao među nekoliko kandidata za nasljednika Gennara Gattusa, s kojim su 'bijeli' u protekloj sezoni na kraju osvojili treće mjesto."
    Duplančić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.