• Dadox
    279
    ne slažem se.Prodati 3 od 4 najbolja igrača u pauzi i uzet naslov je čudo.Osim toga poderali se nas,a mi njih jedva dobili.Apsolutno zasluženo!
  • Brusa
    3.2k
    Niti pola sata nakon što smo izgubili naslov od rijeke, kreće se sa podcjenjivanjem rijeke za iduću sezonu...
  • Peškaman
    7k
    Čestitke Rijeci, teško je bilo viditi tugu i suze na klupi ali jebiga još je teže bilo gledati bolikurčinu na terenu kroz sezonu.
    DZIS
  • BigZ
    652
    Nije bez veze Miskovic podigao cijene ulaznica prije sezone. Vizionar
  • striko
    2.2k
    Ne ponovilo se. Teške su suze al i moje neprospavane noći. Previše je uništenih vikenda bilo.

Jedino pozitivno da tovari nisu ispred nas. Morao bi na Madagaskar otići.
  • Jaro
    10k
    Kaj je najgore/najbolje - za 4 dana moramo za Rijeku navijati :rofl:
  • vjeko1701
    15.2k
    Niti pola sata nakon što smo izgubili naslov od rijeke, kreće se sa podcjenjivanjem rijeke za iduću sezonu...Brusa

iduće sezone sigurno igraju dva kolosijeka do veljače. Ako mi odigramo čisti prosjek za nas, oni ne bi trebali biti konkurenti. Za ostale će se vidjeti.
  • Brusa
    3.2k
    nisu trebali biti konkurenti kad su prodali 3 glavna igrača na zimu, nisu trebali biti konkurenti kad se tu slavio menalov gol varaždinu itd...
    Pustite priče tko će biti kakav ili neće, gledajmo sebe i trudimo se sebe poboljšati.
  • striko
    2.2k
    Ne znam u kakvom ćemo se izdanju pojaviti u četvrtak. Toni Fruk na pitanje o kupu
  • vjeko1701
    15.2k
    Pa da smo mi imali samo prosječnu sezonu, ne bi ni bili konkurenti. Mi smo ovo sjebali. Zato sam napisao ako ćemo imati prosječnu sezonu. Ako nećemo, bilo tko može biti konkurent.
  • Dani Olmić
    1.5k
    realno, moze ih zabolit ona stvar za kup
  • Krulek
    815
    Šetalište Maksimir u previše navrata pa onda suze i tuga. Ne ide to tako, kad se boriš i kad se "bacaš na glavu "od prve utakmice pa sve do zadnje i usponi i padovi mogu se opravdati. Drugačije nije moguće, i danas smo mogli završiti treći iza ajduka što bi bilo najgore od svega. Ovako totalni reset, od uprave do trenera i osobito igrača. Žalosno je što sad moramo navijati za druge da bi ušli u EL.
  • NitkoBitan
    26.6k
    Dosta dobar drugi gol Rijeke, da je slucajno to napravio Zelenika kmecalo bi se iducih 50 godina.
  • Droljo
    16.2k
    Nema šanse da rijeka uzme kup. Baš što nama treba....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.