• cibona
    5.2k
    S pravom smo skeptični, ne shvaćam čuđenje pojedinaca. U nikad goroj sezoni punoj neuspjeha sportskog sektora (koji očito neće snositi nikakve posljedice) mi bismo trebali biti zadovoljni što će nam trener slaven belupa voditi momčad?

Dobro je netko napisao, od zajeca i njegovih priljepaka bih očekivao i pozdravio dolazak kovačevića jer znam da bolje od toga ne mogu, ali od bobana, kojeg smo svi dočekali kao mesiju, očekivao sam puno puno više.

A kovačeviću neka je sa srećom i ima moju podršku ukoliko zaista postane trenerom dinama.
  • crophantom
    502
    Ak je fakat Kovacevic, onda nek bar izgubi finale kupa, kad već danas nije uspio.
    Velike najave, a vidim statistiku, nisu po golu opucali.
  • Infinity
    18.4k
    Svjesni ste da bi Belupo bez Kove bio ispod Šibenika?Jos-Optimus

Bili bi i oni turci bez Jakira zadnji, pa to ne znaci da je ovaj trener za Dinamo.

Netko je jednostavno trener za lose ekipe i izvlacenje maksimuma iz njih. To ne znaci da isti trener moze voditi ekipu koja mora pobjedjivati. Guardiola bi vjerojatno sa Sibenikom uzeo manje od 20 bodova, jer covjek zna igrati pobjednicki nogomet, a ne gubitnicki.
  • dmil
    697
    novi trener Kovacevic, pojacanja Rozic, Lisica, Belcar, Mudrazija, potezi kao da je Vlatka Peras jos u klubu
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    ako se ne slazem i vidim da nije taj onda ne znaci da serem . Ja sam vise puta napisano da cu ga podrzati kao sto sam svakog trenera do sad. Dok ne pokaze suprotno. Sad se ovdje zato i raspravljamo malo. Jeli ili nije i treba li ili netreba biti taj i taj Novi trener Dinama. Kad sezona krene Samo podrska
  • Noel
    11.6k

A Dejan Ljubičić? Bit će još kapitalaca polako.. tek kreće remont.
  • dmil
    697
    slazem se, rano je jos za suditi, ali s iznimkom Ljubicica, nista drugo mi je ulijeva povjerenje
  • Jos-Optimus
    5.5k
    ok, ima smisla...ali razumijes što zelim reci, mozda Boban vidi nesto u njegovom trenerskom potpisu (ako je uopce istina da ga dovodimo), kao što je vidio u Pioliu, nema veze ni momcad, ni sranja koja se sada događaju, možda je baš procjena da je on taj. Kao i igrači, ekipa tu već pada u depresiju, a ja imam osjećaj da će Zvone složiti potentnu i brzu momčad i ima moje puno povjerenje.
  • Jaro
    10k
    bome, poucen zadnj8m prijelaznim rokovima gdje se pozivalo na stoljenje, a docekali nas kange, mange i ekipa, a ovo smo krenuli s Mudrazijama, Lisicama - bit ce veselo...
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Ljudi moji, pustite sad trenera, ove sezone su promijenjena 4 (četiri) i jednostavno nije funkcioniralo. Uvjeren sam da sa ovim igračima neće funkcionirati ni s petim, šestim, sedmim...

Ova nakupina igrača nije momčad i to je najveći problem. Treba napraviti ozbiljnu selekciju, otpisati dosta igrača, napraviti novu križaljku, rješiti se nekih bespotrebnih velikih ugovora, itd...
  • mrgud
    421
    Danas netko neutralan kada je gledao 11 plavih protiv 11 naranđastih rekao bi da su plavi bolji za 10 posto,a kad pogledaš razliku njihovih primanja to je teka tragedija.Ovi igraći ne zaslužuju niti 10 posto svojih primanja po prikazanom na terenu i tu će Boban morati napraviti veliki rez.
  • Nolifer
    11.3k
    Ja se nadam da se Kovačević neće pogubiti i da se neće opet tražit novi trener, ako nedaj Bože kola krenu nizbrdo. Nek me razuvjeri....
  • Haza
    9k
    Sad mogu potvrditi, a to sam prenio i svim zainteresiranim u inbox, novi trener bi trebao biti Kovačević, a potvrdu sam dobio od gospode iz Belupa. Iako nije ništa još formalizirano/potpisano, nakon kup utakmice bi trebalo biti službeno. Bilo bi stvarno veliko iznenađenje da se dogodi promjena.
    Nisam htio sve detalje prenijeti neki dan, kako tovarski mitomani ne bi pisali da Kovačević protiv Rijeke igrao za Dinamo.
    Moje mišljenje je da je Kovačeviću Dinamo prevelik zalogaj, ali u Bobana imam 100% povjerenje.
    Isto tako, počeli su pregovori oko Jagušića, Belupo traži 2 mil eura u 3 rate.
    Tolko od mene, neka je ova sezona završila, nismo zaslužili više u HNL.
  • Infinity
    18.4k
    Nisam htio sve detalje prenijeti neki dan, kako tovarski mitomani ne bi pisali da Kovačević protiv Rijeke igrao za Dinamo.Haza

A grijeh je igrati na pobjedu? Nije li veci grijeh igrati na poraz? Ako je on buduci trener Dinama (nadam se da nije), to sto je igrao na pobjedu protiv Rijeke nije nesportski, ali bi moglo biti nesportski ako u finalu kupa bude igrao na poraz, jer Dinamu odgovara da Rijeka uzme kup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.