• Niko1986
    1.6k
    Vrhunac dana ekipa koja na Maksimiru pjeva “bit će Hajduk kurac šampion”.
  • don
    13.1k
    opet ti :grin:

Dinamo je titulu od Rijeke izgubio zbog međusobnog omjera. Rijeka je se već raspala, mi to nismo iskoristili. To smo upravo i mi "Armada sa foruma" pisali da će kiksat a da mi to moramo iskoristiti. Nismo. I? Tko je tu kriv?
    A najvažnije i najsmišnije od svega je to šta misliš da smo mi na forumu s nečim utjecali jer smo navijali za njih Hahah, ali ne misliš ti to već iskazuješ ljutnju kroz to.
  • Ludovic IX
    8.5k
    Ajd gotovo. Zatvoriti knjigu i čekati dva mjeseca sad do nove sezone. Ja sam ovu vex zaborwvio
  • Omake
    8.5k
    Doslovno jedan gol odlučio prvaka. Da smo zabili jedan više ili primili jedan manje. Nadam se da barem odemo u Europsku ligu.
  • Ritam Ulice
    516
    Gorican nas potopio. Kme
  • NitkoBitan
    26.6k
    Ovo su vidjeli sad i vise nikad. Nas potrefilo sve lose a njima se posrecilo.

+10 iduce sezone.
  • Dani Olmić
    1.5k
    rijeci ti se pozlatile .. ali to smo govorili i 2016 kad su bili prvaci … desi se to, ali vazno je da se iz tih gresaka nauci i da se to ne ponovi

A kovacevica kao trenera je prva ogromna pogreska, a nova sezona jos nije ni blizu
  • mosad
    1.4k
    Da Mbuku nije zabio u Gorici sad bi bili iza tovara
    Hvala nathanael!
  • Infinity
    18.4k
    Doslovno jedan gol odlučio prvaka.Omake

Tri gola. Gleda se gol razlika. Dva remija, 4-0 za njih, 1-0 za nas i njihova titula.
  • Omake
    8.5k
    mislim bodovno. Da je npr protiv Osijeka jedna od onih sedam osam stativa ušla, sada bi imali bod više. Ugl šta bi bilo kad bi bilo. Ovo je stvarnost. Sada treba teško čupanje armature.
  • Markelo
    3.4k
    Ove godine smo saznali i da konkurencija ne mora bit onako brutalna ko što je bila Kekova momčad da bi nam uzela naslov. Dinamo se bio raspao pa došao sebi i na kraju usrao kad je trebalo dat onaj završni "push" da se iskoči ispred Rijeke. Pobjednički mentalitet na koji smo računali u samom finišu sezone je iščeznuo. Na kraju svega, uzeli smo lovu u ligi prvaka, lijep broj bodova i to je to od nas za ovu nogometnu sezonu. Ostalo, nije vrijedno spomena
  • San Lorenzo
    19.3k
    Sad kad je sezona gotova, možda konačno otkrijemo i najveći misterij iste, šta je bilo između Bjelice i Mmaeea? :lol:
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Ja bi cijelu nakupinu dinamovih igrača okupio u svlačionici i morali bi pogledati proslavu prvaka, sve izjave igrača, trenera, sve živo, do zadnje sekunde...

65 / 108 bodova
  • fakin
    788
    otkad je u medije procurilo da je Boban dogovorio sve s Kovacevicem Slaven je odigrao 7 utakmica, imaju 1 pobjedu, 2 remija i 4 poraza
  • tp1997
    1.5k
    Pisali ste i da su tovari, kao, neka prijetnja a Rijeka maltene alat za zajebavanje tovara.

A eto Rijeke druge, pa prve. Velim, slijepi kraj zdravih očiju.

Ja bih osobno cijeloj forum armadi podijelio doživotni ban, imate Rijekine forume pa tamo navijajte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.