• Orc123
    17.5k
    nista ja nisam reko tak da...kaj se mene tice nek pise, meni ne smeta.....
  • Thor
    4.5k
    Zadnja tekma ove sezone! Ajmo to dobit proveselit se kak spada pa grist nokte za izvlacenje pretkola i onda jedva cekat pocetak nove...volim te dinamoooo :heart: :strong:
  • Dino
    5.8k
    vse su v diname krivi crncof i črni igralci — Hnlovac

Ja se uvijek tolko nasmijem na te komentare da bi iskreno volio da bude prisutan hahaha
  • NORTE
    27.9k
    Nada u Slaven ostaje.

No ako je cijena ovosezonskog grobarizma u dinamu ta da ovaj put Rijeka bude prvak onda je to prihvatljiva pokora.

Ako ništa drugo neka barem uvjerljivo pobijedimo pred punim Maksimirom i za oproštaj uđu Ademi, Rog, Rile i Moha.

Zanimljivo da nam je zadnju priliku da ovo ipak riješimo ovo u svoju korist uzela "tramvaj liga" u vidu Lokomotive i Gorice.

U ovoj sezoni u 4 utakmice nismo pobijedili u gostima ni jedne ni druge!

"Tramvaj liga":

Zadnjih 15 utakmica kod Lokomotive imamo jako slab skor:
    4 poraza, 5 remija i 6 pobjeda

Zadnjih 5 utakmica kod Gorice:
    2 poraza 2 remija i 1 pobjeda
  • Bosskovitz
    21.5k
    Imao je Hajduk ekipu juniora koji su igrali finale LPa, pa kurcina. — vlatkomarkovic

Često imamo posve pogrešnu percepciju uloge nogometne škole. Njezin cilj nije da osvaja prvenstva nego da proizvodi igrače. Jedan solidan prvotimac vrijedi više od svih juniorskih i kadetskih naslova.

Uvijek je lijepo vidjeti klince da su prvaci, da osvajaju turnire ili pobjeđuju u Ligi prvaka, od Dinamovih klinaca se zbog selekcije to u neku ruku i očekuje, ali rezultat tu nikako ne smije biti primarna stvar već priprema igrača za seniorsku karijeru, za prijelaz u profesionalce i za to da izbore svoje mjesto u prvoj momčadi. Uspjeh neke generacije ne mjeri se u njezinim juniorskim trofejima nego u igračima koji u konačnici zaigraju za seniore, pa na kraju i u zaradi na njima od koje klub živi i raste.
  • Thor
    4.5k
    Evo docekali smo i to zadnje čudnovato kolo na kraju
    ove sezone!
    Bilo je svega ove sezone. Uspona,pobjeda,
    radosti,euforije,gubitka, razočaranja, depresije, suza i
    psovanja. Bila je najuspješnija sezona LP, super
    gostovanja vani i doma...opet puno kilometara,
    aeorodroma,hotela,pive,pelina...
    Bilo je kiše kao rijetko kada, hladno, mokro, vruće...i sad u zadnjem kolu...neka bude sto bude..možda bude... :heart: i jedva čekam sve opet ispočetka i iduće...nadam se tada ne u zadnjem kolu :heart: :strong: ajmooo dinamooo :strong:
  • criticus
    9.6k
    Misa, kava, ručak, Maksimir. Zadnji put ove sezone :cry:
  • Marley
    6k
    pa zasto places, mazohistu jedan :joke:
    Treba malo i odmorit glavu i srce :grin:
  • Jos-Optimus
    13.8k
    možda neće više na misu ići :lol:
  • Marley
    6k
    ili nece vise dobit rucak do iduce sezone?! Siroti kolega criticus... :worry:
  • Droljo
    32.5k
    Dalibanov povratak — Hnlovac

Da nije šareni cvjetić u pitanju....
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    ili ima informacije da ruše Maksimir sljedeći tjedan? :cool:
  • ZgDLions
    2k
    Misa, kava, ručak, Maksimir. Zadnji put ove sezone :cry:

Mi smo si sami oltar prisložili.
    F6-C9-DBD4-58-F9-494-C-9-F22-27-D038-E9-A9-AE.jpg
    Tu prije odlaska se svi držimo za ruke i pomolimo.
    :smile:
  • OsamŠest
    8.4k
    Sretno Dinamo, sretno Belupo, sretno Šibenik.

Ko preživi, pričat će..
  • NitkoBitan
    40k
    Sretno Dinamo, sretno Belupo, sretno Šibenik. — OsamŠest

Sretno Chelsea!

Danas igraju u isto vrijeme kad i mi, a pobjedom bi osigurali top5. Ukoliko Rijeka osvoji prvenstvo i kup to bi bilo to, Dinamo bi imao direktan plasman u EL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet