• Zagreb1992
    2.3k

Strašno nešto ..pazi ovo ljudi su otišli na trening igračima dati podršku pred utakmicu koja im donosi naslov ..kako se usude samo...Ustvari da se naši nisu šetali kroz sezonu danas bi lagano mogli sa juniorima igrati i slaviti naslov , a ne ovisili o njima
  • Jos-Optimus
    5.5k
    Komentar nepoznatog genijalca na Indexu:
    "Imam informacije da je ovo odmazda za ono što se dogodilo jučer popodne..Podravske štuke su pojele sladoled na Korzu i navodno nisu platili...i još su tražili "pola-pola" kuglicu"
    Briljantno :lol:
  • Bosskovitz
    16.4k
    Dobro je, ajde, kaj ste se unervozili ko bakice, daju dečki sve od sebe za naslov, jedino nisu ni svjesni da su vec kontraproduktivni za svoju momčad. Tovari su isto radili nasima pa smo dobili 3:1.

Ako su igraci Slavena imali ikakvu dilemu oko toga prioritizirati li ovu tekmu ili cuvati snagu za kup ako prime neki rani gol, ova nocna akcija ih je rijesila te dileme.
  • Jay
    1.6k
    Bas nevideno i nezapamceno u povijesti nogometa. Meni je to debilno, ali ajde shvacam pokusaj zastrasivanja igraca naseg velikana Slavena. Nadam se da ce im to biti fina motivacija za pokopat ih dvaput u tjedan dana.
    Nervoza me pojela, sva sreca pa mi pola dana odlazi na voznju, samo neka krene vise dok imam gram strpljenja i zivaca.
    Hocemo titulu i ove godine
  • Mlađi referent
    12.7k
    Ovo je stvarno bizarno hahahaha

Ne razumijem zašto bi na ovaj način išli motivirati igrače Belupa
  • Crni86
    10.6k
    sve je to u dobroj namjeri, samo kaj ce to na kraju bit kontrproduktivno za ekipu koja se lose nosi sa pritiskom. Ko je napiso da je to nekaj lose, ne kuzim iz cega izvlacis poantu….
  • Zagreb1992
    2.3k

pa nije to ništa kontraproduktivno ..Možda im to daje snagu i motivaciju više...kao što bi i svakom normalnom dalo motivaciju
  • Efes Pilsen
    11.2k
    daj mi nabroji sve pobjede Dinama nakon podrske na treningu? :joke:
  • Zagreb1992
    2.3k

Jbt sad kad si to rekao ne sjećam se stvarno..skoro sam napisao 2021 ...al sad pogledao i tu smo izgubili 2-0 od tovara hahha
  • Zagi
    9.7k
    Moja teorija je da su ti odlasci na trening dan prije kontraproduktivni jer nabijaju dodatan presing velike (POVIJESNE!) utakimice 24h prije, a u našoj ligi nemam momčadi koja se tome može odhrvati.
  • Crni86
    10.6k
    Moja teorija je da su ti odlasci na trening dan prije kontraproduktivni jer nabijaju dodatan presing velike (POVIJESNE!) utakimice 24h prije, a u našoj ligi nemam momčadi koja se tome može odhrvati.Zagi

Kolega je sve objasnio. Rijeka je pod pritiskom kako god, pogotovo nakon prve propustene mec lopte. Ovih 3k je samo dodatni uteg.

Neki ocito nikad sport nisu trenirali pa ne znaju kako pritisak se rada.
  • BBBaranja
    3.5k
    Evo jedan tekst kopiran sa fb stranice kluba koji se natječe u međužupanijskoj ligi,apsolutno su u pravu ljudi.Hrpa ljudi bi došlo na tekme prve lige da se u identičnim terminima ne igra niželigaški nogomet.

[KOMENTAR]
    Danas oko 19 sati ćemo saznati tko će biti prvak HNL.
    Odlučujuće tri utakmice počinju u 17.00 sati, u terminu u kome se igraju i mnogobrojne utakmice nižih liga. To znači da ćemo mi volonteri, koji "činimo nogometnu bazu" (tako nam inače podilaze), biti uskraćeni za mogućnost da pratimo završetak ovog vrlo zanimljivog prvenstva.
    I inače, kroz sezonu se događa da se derbi utakmice HNL-a igraju baš u terminima kada se igraju amaterske lige.
    Razlog su naravno sponzori i lova koja neodoljivo mami i zbog koje ništa drugo nije važno.
    Za male klubove, za "bazu" koja bi također htjela gledati derbije baš ih briga i "neka se snalaze".
    Na našim utakmicama danas, koje počinju u 18.00 sati, ne možemo očekivati nikoga.
    A onda kad sve prođe, čudom se čudimo kako je sve manje "volontera" i djece u nogometu.
    Bojimo se, nažalost, da će nam zbog takvog načina rada i razmišljanja vrlo brzo nogomet doživjeti sudbinu košarke.
  • Crta
    82
    Ko god da je vandalizirao jadni autobus, genijalac je tom akcijom skinuo Rijeci dva boda...
    "This was just business before, but now it’s become personal.", rekao bi MJ.
  • fakin
    775
    al zamislite gojak, menalo i čop danas mogu postati prvaci države kao glavne vedete kluba. nevjerojatno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.