• tp1997
    1.5k
    Ne znam zašto to sebi radim, ali gledam Gorica-Lokomotiva.

Mudražija ako bude ovako igrao bolje da i ne dolazi...
  • fakin
    738
    mislim da njega više zanima sutrašnja tekma nego ova današna. o ničemu ne odlučuje, on prelazi u Dinamo, jednostavno ne želi se bezveze potrošiti da se ne bi slučajno povrijedio u nebitnoj utakmici
  • Paggini
    50.3k
    Kakav dan za nogomet, dvije ikone igre odigrale zadnje utakmice za svoje klubove....

I obojica dolaze u Dinamo heheh
  • NORTE
    15.8k
    Samo mi objasni od kud ti ta besmislena teorija. Odlučuju zadnje kolo tj sljedeći vikend. Vukovara odgovara i neriješeno, a Opatija isključivo pobjeda.

Gol razlika nema apsolutno nikakve veze
    bongo

U slučaju istog broja bodova odlučivala bi gol razlika.
    Zato je Opatiji danas igrala samo pobjeda.

Da je Opatija danas odigrala neriješeno onda ni pobjedom u Vukovaru ne bi mogli biti prvi, osim u slučaju da im Vukovar pusti utakmicu 0:6 tj. 6 golova razlike.
  • bongo
    1.1k

Nisi u pravu. Imas propozicije natjecanja koju stranicu prije sam stavio
  • Tvrdica McTvrdi
    111
    stvarno je, piše ako je za prvaka da je omjer (ne vrijedi i za relegaciju npr kolko vidim). Stvarno čudno jer igraju se 3 tekme, jedan suparnik ima dvije doma..ne doima se pravednim. Općenito bi u ligaškom sustavu gol razlika bila bolja stvar jer nagrađuje napadacku igru cijele sezone, da i onih 3-0 na poluvremenu nastojiš pretvoriti u 5-0, ovako isto vrijedi naših 5-0 Istra I Belupo i tovarskih 1-0 iz penala krumpanje cijele sezone.
  • Dadox
    274
    Ako sam dobro shvatio danas na tekmi u Gorici Carević je izbio klubu 100 tisuća € iz džepa jer 9.-to mjesto vrijedi toliko manje od 8-og. Jedan od članova uprave ga je naglas prozvao u par navrata za vrijeme tekme,a na kraju i sočno opsovao.Valjda zbog kombiniranog sastava koji je izveo…Srdačan pozdrav u loži Vrbančića,kojeg muči zadnja loža i Gurlice na štakama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.