• C@ptain Koons
    125
    a možda dođe privatnim letom :eyes:
  • Infinity
    18.9k
    kad si ga vidio da se slika u dresu ili šalu Dinamafakin

img-1-1748105876370.jpg

Fk_HejTakAAorFu.jpg:large

A za Bobanov su se slikali Misic i Ademi.

Nemoj da netko pomisli da imam nesto protiv Bobana :rofl:
  • don
    14.1k
    Jednom su ga novinari pitali što misli o povratku u Dinamo ifakin

• "U Hajduk ili Dinamo? Mislim da znate kome sam bliži. Drago mi je zbog Rakete da je tu. Često smo u kontaktu. Za mene - vidjet ćemo, nije to tema ove press-konferencije. Pratim utakmice Dinama i Hajduka, cijeli SHNL."

https://www.index.hr/amp/sport/clanak/modric-o-povratku-u-shnl-u-dinamo-ili-hajduk-znate-kome-sam-blizi/2616345.aspx

i veličine igrača kakav je Luka ne daju redovito intervjue da bi ima priliku tako spominjat Dinamo.
  • crophantom
    1k
    Pa to sam im provjerio, za sad ima neki privatni, ali iz Francuske, nakon tekme. Al nekad se oni tek kasnije dodaju u registar, tik prije leta, vidjet ćemo sutra :D
  • Time
    1.3k

Fakin,možda misliš posto ides kontra svih nas da si fakin,ali nisi...nije Modriću sigurno Dinamo jedina ljubav i nešto slicno,ali da ima smisla da se vrati odigra sezonu ode na svjetsko i oprosti se sigurno ima...rekao bih da su šanse fifti fifti
  • Jay
    2k
    za sad ima neki privatni, ali iz Francuske, nakon tekmecrophantom

Max dolazi proslavit naslov s deckima, sto posto
  • Marc
    487
    Budimo realni ovakvu svjetsku legendu tko ne želi u Dinamu, ne razumije ni nogomet niti financije. Premda mislim da bi ipak bilo čudo da završi u Dinamu, ne nemoguće, ali bi bilo čudo.
  • Maki85
    187
    Getafe zvuči blesavo na prvu, ali ako mu je cilj pripremiti se za svjetsko, to je najlogičnija opcija. Ostaje igrati istu ligu, imat će veću ulogu nego u Realu zadnjih sezona, ne mora seliti nego ostaje tamo gdje će živjeti i nakon karijere, djeca ne moraju mijenjati škole... Da nije tako obiteljski čovjek i žena mu neka funfara, onda bi Inter Miami bio logika - malo sad probat glamur tog tipa nakon Madrida.
    Ne vidim kakve Zagreb tu ima adute, nažalost. Eventualno da se skupilo više te generacije u Dinamu uz Kranjčara - npr Ćorluka, Čale...
  • Paggini
    57.4k
    Koji antiklimaks bi bio da lik dobije ovakve ovacije, cijela liga se oprašta od njega, La Liga na svojim social media računima nemilo udara edite njegovog oproštaja i lik ode u mrtvi Getafe hahahahaha
  • Dadox
    518
    Osim napada demencije na sudu u Osijeku svakog pravog navijača Dinama boli njegov odnos prema klubu koji nikada da spomene pa čak ni u kontekstu navijanja.Za razliku od Olma,Kove ili Čarlija.On je legenda Hr nogometa,najbolji igrač Hrvatske svih vremena,legenda Reala,ali legenda Dinama za mene nije.Neka njega u Getafeu.
  • El Madrigal
    515

Možemo se slagati i ne slagati. U potpunosti se ne slažemo.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Modrić je koliko ja vidim baš obiteljski čovjek i sigurno će obitelj igrati veliku ulogu u odabiru kluba. Sportski mislim da ima još jedan cilj, a to je svjetsko prvenstvo. Ako ne želi da se odvaja od obitelji onda je neki manji klub u blizini Madrida realna opcija posebno jer je rekao da će i nakon karijere živjeti u Madridu.

Ja najiskrenije sumnjam da će on tegliti svoju obitelj u neku arabiju pa čak ni u Ameriku.
  • Dadox
    518
    Naravno.Ja se nikada nisam slagao sa ljudima koji su slagali rečenice tipa Nisam za Zdravka,ali…
  • El Madrigal
    515

Ti si "promašio ceo fudbal". J.... Zdravko . Ne postoji kod mene ALI što se Z tiče. Aj zdrav, Bog s tobom.

Ja želim Luku Modrića u Dinamu, ako je ikako moguće! I tu nemam nikakv ALi!
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    Istina i 100% on ostaje živjet u Madridu, ali na tu jednu sezonu gdje god da ode ne mora "teglit" obitelj, ni prvi ni zadnji čovjek koji je privremeno otišao radit vani pa obitelji prežive. I da je nešto hitno iz Zagreba je avionom za 2 sata u Madridu, a vjerojatno bi mu se izašlo u susret s malo više slobodnih dana, pogotovo ako nije gusti dio sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.