• NitkoBitan
    26.6k
    Nakon ovakvog oproštaja u najvećem klubu na svijetutigric

Ban za gospodina.
  • NORTE
    15.8k
    Čita ponude iz liga petice i mls-a, a razmišlja o gostovanju protiv Lokomotive u Maksimiru.

Da parafraziram legendarnu izjavu "Da išta vrijedi ostao bi u Realu."
  • fakin
    738
    realnost nije negativnost, ali dobro.
  • Captain America
    20.2k
    Nikad više takvog majstora i gospodina.

Real je izgubio puno, ali sam nogomet još i više.

Hvala na svemu, Luka :heart:
  • Infinity
    18.3k
    Neki jos uvijek ne kuze da modrica nas klub uopće ne zanimafakin

A sta mislis da li Bobana zanima Dinamo?
  • Blueshadow86
    3.3k
    Onak, ja uopće ne mogu Modrića zamisliti da završava karijeru, bezobzira što je na pragu 40-e :grimace:
  • jedan u nizu
    13.3k
    Modric sada, dok je mlad, nece u dinamo sigurno.

Ali tko zna, mozda jednog dana kada bude na zalazu karijere.
  • Tom Hanks
    3.8k
    Zašto ga(Bobana) ne bi zanimao Dinamo?
  • crophantom
    467
    Ja se samo nadam da su neki naši igraci gledali ovo na telci da vide kak za istač izgleda jedna nogometna veličina, pa da se malo zamisle. Pogotovo neki mlađi
  • Logistika
    1.4k
    ima poslovica "mal čuko uvijek štene" . Nikad mi neće biti stariji od 28
  • Infinity
    18.3k
    Mozda zato sto je po logici nekih karijeru zavrsio u Celti Vigo, a ne u Dinamu.

Modric napravi poslovni potez, ulozi u neki nogometni klub i odjednom ga Dinamo ne zanima. S druge strane, u Dinamo ne moze ni uloziti. Ljudi bi rekli da Beckham nikad nije bio navijac Manchestera recimo.

Ne tvrdim da ce Modric sutra doci, ali da ga bas ni najmanje ne zanimamo sigurno nije istina.
  • fakin
    738
    kakve veze ima ulaganje u engleski klub s Dinamom? pa jebote modrić je prije skoro 20 godina otišao iz Dinama kad si ga vidio da priča o Dinamu? kad si ga vidio da se slika u dresu ili šalu Dinama? kad si ga vidio da priča o povratku u Dinamu? Jednom su ga novinari pitali što misli o povratku u Dinamo i on je odgovorio da mu to nema smisla.

pogledaj što Olmo govori i radi u vezi Dinama, a što je modrić kroz cijelu karijeru u realu.

evo citati:

Još u rujnu 2023. godine Modrić je dao intervju za Sportske novosti. U njemu je progovorio o povratku u Dinamo: "Jednom sam u euforiji slavlja na sjeveru pod utjecajem emocija rekao kako ću se vratiti, ali tada nisam znao kako će se stvari u životu odvijati.

Za takvo što moralo bi se stvarno puno toga poklopiti, a upitno je koliko bi Dinamo uopće htio vraćati igrača s 39-40 godina i kakvog bi to imalo smisla", rekao je tada legendarni hrvatski veznjak i kapetan.
  • Big Daddy
    1.5k
    Ona mala čkapi Mbappe mu je mogao dati pucati penal
  • Time
    1.2k
    Prošle godine je listao Marcu gdje je bio u našem dresu,u Katru na svjetskom se slikao sa našim dresom za službeni Dinamo,nekoliko puta na tovarske novinarske provokacija je rekao da se zna koji je njegov klub,kad je dobio nagradu za najboljeg igraca na svijetu rekao da mu je uzor Boban...Modrić nije seljak da ide pjevati protiv Hajduka,Rijeke i da na taj način dokaze da je dinamovac,ili ja šta znam... Modrić je dinamovac došao ili ne nazad
  • fakin
    738
    listao Marcu gdje je bio u našem dresu? kakve to veze ima s njime? pa jbt klub je platio oglas u novinama, što je tu točno Modrić napravio za klub?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.