• Efes Pilsen
    11.2k
    Slucajno naletio, posebno izdanje dresa Galatasaraya.. Meni bolesno dobar, di je bio ovaj Pumin dizajner kad su nama bili dobavljac?

Galatasaray-SK-Special-Jersey-Men.jpg

e61316c6-33b1-441b-b897-eb762ba22fd3-size780x1040.jpg
  • nemapredaje
    5.3k

Nama se u Pumi,Adidasu,Nikeu i tim jačim brendovima neće dizajnirati posebni dresovi zbog količine dresova koju možemo prodati.

Možda u nekoj daljnjoj budućnosti …
  • Efes Pilsen
    11.2k
    imali smo kod Pume onaj s grbom u grbu.. njima lav i crna boja, nama grb i plava boja..
    Razumijem ja sta ti hoces reci, jasno je to meni. Samo eto..
    https://www.njuskalo.hr/nogometni-dresovi/dres-dinamo-zagreb-2013-oglas-33245410
  • Infinity
    18.5k
    Najvise me muci to sto su problemi nastali prije nego smo mi potpisali s njima. I ovdje je pisano, popljuvan je Castore 100 puta, ali je nama netko prodao pricu da nam je Castore dao najjaci ugovor u povijesti. Pitao bih tu osobu zasto nitko nije bio sposoban da istu ili slicnu cifru dobije od dobavljaca opreme koji ima kvalitetnu opremu, a ne smece. Ocito se nitko nije ni potrudio.

I na sve to prica o nekoj personaliziranoj opremi, ocekivali smo da padnemo na dupe svi, a na kraju boljih stvari ima medju opremom koju za Dinamo radi netko drugi. Ovi stavili svoja krilca i ispod napisali DINAMO ZAGREB. Wow jbt.

Ocekivao sam smece i opet su me uspjeli razocarati, jer je losije i od onog sto sam ocekivao. Treci dres je jedina stvar vrijedna pomena.
  • Nolifer
    11.3k
    Najvise me muci to sto su problemi nastali prije nego smo mi potpisali s njima. I ovdje je pisano, popljuvan je Castore 100 puta, ali je nama netko prodao pricu da nam je Castore dao najjaci ugovor u povijesti. Pitao bih tu osobu zasto nitko nije bio sposoban da istu ili slicnu cifru dobije od dobavljaca opreme koji ima kvalitetnu opremu, a ne smece. Ocito se nitko nije ni potrudio.

I na sve to prica o nekoj personaliziranoj opremi, ocekivali smo da padnemo na dupe svi, a na kraju boljih stvari ima medju opremom koju za Dinamo radi netko drugi. Ovi stavili svoja krilca i ispod napisali DINAMO ZAGREB. Wow jbt.

Ocekivao sam smece i opet su me uspjeli razocarati, jer je losije i od onog sto sam ocekivao.
    Infinity

Istina, apsolutno se slažem. Kao nećemo im bit zadnja rupa na svirali, al vidim da i njima jesmo. Bar se nisu do sad proslavili.

I ako sam u krivu, rado bih htio vidjet statistiku prodanih dresova od prijašnjeg Adidasa i od sadašnjeg Castorea...
  • Paggini
    51.4k
    rado bih htio vidjet statistiku prodanih dresova od prijašnjeg Adidasa i od sadašnjeg Castorea...Nolifer

Prodano je vise castorea, pisalo se na forumu
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Za popratnu opremu se slazem, ne toliko kvalitetom,.ali dizajn je uzas.
    Dresovi su mi dobri, prvi je prava nijansa plave i bez puno kompliciranja, treci je nesto novo, drugi vec videno.. Ali ostalu opremu je dizajnirao neko totalno odsjecen od trzista na kojem nastupa. Siva trening majica, jedna od boljih stvari ove godine uopce nije bila u prodaji..
  • Nolifer
    11.3k

Pa dobro, okej. Ali idalje nebum promjenil mišljenje...
  • Paggini
    51.4k
    Za popratnu opremu se slazem, ne toliko kvalitetom,.ali dizajn je uzas.Efes Pilsen

Kvaliteta sve opreme mi je iznenađujuće dobra, tu moram reći da sam pogriješio kod prvog dojma, ali ovo ostalo se slažem.

Nadam se da su ljudi u klubu u komunikaciji s Castoreom po pitanju dodatne opreme, dizajna, identiteta kluba i svega što čini asortiman dobrim.
  • NORTE
    16k
    posebno izdanje dresa Galatasaraya..Efes Pilsen

Na prsima na dresu se vidi i glava lava.
    Također iznad grba su 4 zvijezdice, a Galatasaray ih sada ima 5.

Generalno ovakvi dresovi vrijede puno više od običnih "hodajuća reklama" dresova.
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Taj suptilni watermark il kak se to zove je bas lijepo izveden, pa boje Galate na rukavima.. a motiv lava i mi koristimo sve cesce
  • ZgDLions
    1.1k
    Fakat jedva čekam novi dres, htio bi da bude malo zraka, da ne bude kurtonka, znam da je ovaj zaostatak prošlog režima tako da su u novi jako velika očekivanja.
    Zna netko odprilike kad ga možemo očekivati?
    Nadam se isto da se malo iskomuniciralo oko ostatka ponude,malo je reci da sam totalno razočaran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.