Najvise me muci to sto su problemi nastali prije nego smo mi potpisali s njima. I ovdje je pisano, popljuvan je Castore 100 puta, ali je nama netko prodao pricu da nam je Castore dao najjaci ugovor u povijesti. Pitao bih tu osobu zasto nitko nije bio sposoban da istu ili slicnu cifru dobije od dobavljaca opreme koji ima kvalitetnu opremu, a ne smece. Ocito se nitko nije ni potrudio.
I na sve to prica o nekoj personaliziranoj opremi, ocekivali smo da padnemo na dupe svi, a na kraju boljih stvari ima medju opremom koju za Dinamo radi netko drugi. Ovi stavili svoja krilca i ispod napisali DINAMO ZAGREB. Wow jbt.
Ocekivao sam smece i opet su me uspjeli razocarati, jer je losije i od onog sto sam ocekivao. — Infinity
Za popratnu opremu se slazem, ne toliko kvalitetom,.ali dizajn je uzas. — Efes Pilsen
posebno izdanje dresa Galatasaraya.. — Efes Pilsen
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.