• ElDorado
    4.1k
    Matula je potpuno irelevantan lik za bilo kaj. Ne znam kakav je karakterno, ali to kae napravio sa stanom napravilo je puno poznatih i nepoznatih ljudi. 80% i više donjeg grada bilo je nacionalizirano i ljudi su otkupljivali svoje stanove po povoljnim cijenama '98. Npr. i Franjo Tuđman. E sad je li moralno to kaj ga je on utopio ne znam.
  • NORTE
    16k
    Delete.
  • reziser
    7.5k
    selska.jpg

jedno odlicno prometno rjesenje na selskoj prema sjeveru, koje tamo stoji godinama...
  • Papastrumf
    16.6k

Ovo nije sigurno Selska cesta. Gotovo sam siguran da je ovo Nova cesta u smjeru doma sportova.
  • reziser
    7.5k
    ma naravno da da,mea culpa
  • shameless86
    264
    biti ce ovo zanimljivi srpanj u ZG..prvo koncert MPT,a 31.7 je izgleda veliki vojni mimohod
  • mali M
    7.6k
    sad je li moralno to kaj ga je on utopio ne znam.ElDorado

ma je, ne brini sve je to okej... moralno je i tako apstraktan pojam pa onda ne moramo brinuti dal je il nije to okej...
  • ZgDLions
    1.1k

Kakvo je to hrvatsko ime Venio Losert?
    Prihvaćam kaj si napisao, ali mogu onda one na ić maknuti, kad sam bio u ratu jedan lik mi je objašnjavao kako bi on sve one na ić protjerao iz Hrvatske.
    Nisam se htio uvući u raspravu jer bi bila previše akademska za moj ukus.
    :lol:
    Znači ulice i trgove do daljnjeg ne diramo.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    kakvo je to hrvatsko ime ZgDLions?
  • Sajla
    9k
    Kakvo je to hrvatsko ime Venio Losert?ZgDLions

ne znam, valjda tipično ime za Bosanca iz Zavidovića, isto kao što je kad čuješ ime Samir Toplak odmah jasno da se radi o Hrvatu kajkavcu iz Varaždina. baš zbog toga se treba odmaknuti od svih prvoloptaških gluposti i razmisliti koju sekundu više.
  • ZgDLions
    1.1k
    Dobro, ni Venio ni Samir nisu na ić pa valjda ima prolaz.
    :grin:
    Kaj ste se našli uznemireni, ionako po anketama 55 posto stranih radnika bi ostalo živjeti doveli familije, a još 20 bilo do penzije kod nas.
    Za koju godinu bili bumo raritet na ovim prostorima.
    Ostarjeli i slabo jebu, to su današnji Hrvati.
    :grin:
  • Sajla
    9k
    pa baš zato. da se radi o Bharatpurskoj i Manilskoj ulici brže bi se složili ;)
    e da, ni Nepalcima prezime ne završava na "ić" :lol:
  • ZgDLions
    1.1k

Majku im, znao sam da su nam ih podmetnuli, kak bumo ih sada razlikovali od nasih?
    :rofl:
  • rioda
    8.6k
    Ima li oko Tkalče kakva opcija besplatnog parkinga?
  • GZomanid
    747
    Imaš, na vrhu svih tih ulica (Tkalča iznad Kaptol centra) ti je zona koja je sutra besplatna ali morat ćeš malo hodati do dole.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.