• Sajla
    8.8k
    kak si u isti koš strpal 3 bosanska, jedno slovensko i mjesto u Hrvatskom Zagorju? :lol:
  • ZgDLions
    1.1k

Malo sam zbrzal i kasno je, ali ima ih Prijedorska, Derventska..
    Godina proizvodnje i pokušaj vise stvari istovremeno raditi.
    :rofl:
  • NitkoBitan
    26.5k
    Da sam na vlasti ne bih se uopce bavio imenima ulica makar mi neka osobno ne odgovarala. To je i trosak sam po sebi i remecenje navika ljudi koji tamo zive.

Mislim da ni Senf osobno nije zagrijan za to ali ne treba zaboravit da je okruzen ekipom poput Urse Raukar i Rade Boric.
  • Sajla
    8.8k
    ima ih, ali moram priznat da ne kužim poantu jer su to sve mjesta u kojima žive i živjeli su Hrvati, dala su nam neke više ili manje poznate ljude i sasvim je ok da po njima budu nazvane ulice u ZG.
  • ZgDLions
    1.1k

Hrvata ima i bilo je i u Novom Sadu, Beogradu po cijelom svijetu, znam malo je komplicirano sa izmjenama i ekipi koja živi tlaka zbog dokumenata, ali ljepše bi mi bile ulice sa hrv predznakom.
  • Nolifer
    11.2k

Kakvim glupostima se ti debili bave, majko mila. To im je domet izgleda, taman kad si mislio da si vidio sve od njih, oni iznenade novom glupošću. Treba im slat email, i napisat da to predstavlja nasilje taj besmisleni naziv trga i muka mi je od tih idiota više. :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.