• fakin
    718
    Moje su zelje da se ponovi Slaven, ali naravno ovo je jedna, zadnja, utakmica i bilo kakva pobjeda dobra je
  • NORTE
    15.8k
    Jako teško se može ponovit Slaven.
    Mi nemamo Stojkovića, a Varaždin igra bunker s najjačom postavom.
  • Brusa
    3.2k
    nikakvi klinci dok prvenstvo (potencijalno) visi u zraku. Ako je 6-0 za nas onda može. Neće klinci ni propast ni ništa dobiti s tih 15ak minuta.
  • Droljo
    16.2k
    Zadnje kolo. Pun stadion. Dolazi ti Varaždin a ne Bayern.
    Nema opravdanja! Loš dan, ispuhane lopte, vrijeme itd. Pokosit travu, napumpat lopte i pojest varaždince u prvih pola sata!
  • NKDZ86
    4.1k
    problem je taj (kao i cijele sezone) kaj je valjda više od 50% igrača, glava izvan dinama i fućka im se kaj bu bilo s nama. oni koji su unutra to i pokazuju igrom ( Stojke, Kule, KTC, RPG, itd.)
  • Droljo
    16.2k

Ovo im je jedina utakmica u sezoni koju moraju pobijediti. Sve stane u tih 90 minuta. Bez jedne noge bi zabio 3 komada da me stave u igru.
    I umro sretan od hiperventilacije!
  • skener
    2.7k
    - Stojkovića nema zbog kartona, Kanga je upitan, još ne trenira nakon ozljede protiv Lokomotive. Vidim da se povlači pitanje Varele, on neće igrati jer nema profesionalni ugovor, ne može biti u kadru. Svi drugi su na raspolaganju, na njih računamo.
  • Ivdzo11
    6.4k
    Razmišljam o dvojici napadača, ali odigrali smo dobro i sa četvoricom u obrani. Sve opcije su na stolu, odlučit ćemo se za najbolju opciju."

Varaždin;

Očekujemo goropadan Dinamo koji će na početku krenuti jako, no ako se uspijemo oduprijeti, neće Dinamu u nastavku biti lako, kao što im nije ni bilo u naša prošla tri međusobna susreta - rekao je varaždinski strateg koji u nedjelju, 25. svibnja, neće moći računati na ozlijeđene braniče Mladenovskog i Škaričića.

- Sve ostali su spremni i idemo završiti sezonu na najbolji mogući način - zaključio je Šafarić.
  • Nogo
    6.3k
    Screenshot-20250523-130924-Samsung-Notes.jpg

Bel nam sudi
  • ToTo96
    13
    Znaci rasprodan Stadion 98% , gdje ste bili cijelu godinu? Dobro nema veze, ajde purgeri , pali te baklje i nek se trese sve !
  • rakurs
    1.3k
    Varaždin bez Mladenovskog i Škaričića, svi ostali dostupni. Mladenovski im je bitna karika u obrani, a Škaričić je neki rezervni stoper. Ovo znači da im 90% startaju Lamine Ba i Barać, eventualno Tepšić. Lamine Ba je dobar stoper, ali protiv nas se, pogotovo na Maksimiru često zna zaigrati, a o Baraću ne znam ništa. Uglavnom, Mladenovski im je tijekom ovog proljeća najstandardniji stoper, a i Škaričić je često dobivao prilike.

Kaj se tiče njihovog napada, najviše se pribojavam Mitrovskog i Mamića, ključ je njih zaustaviti.
  • Jay
    1.6k
    Ovo će biti oproštaj velikom broju igrača, očito ima uvrijeđenih i zabrinutih i koga briga za to - oprosti se s pobjedom, a druga utakmica će završit kako završi. Znamo svi da je Varaždin itekako tvrd, nema se što kalkulirat ni čekat. Utrpaj tri gola u prvom poluvremenu i onda neka razmišljaju o novim klubovima i ljetovanjima.
    Jedva čekam samo da završi sve ovo, zaslužujemo svi skupa barem pobjedu za kraj
  • DrawTube
    6.9k
    Bojim se samo da ne bude ni 25% cistke nakon sezone kao što mi zelimo
  • Ludovic IX
    8.5k
    ako ih ne možemo prodat a ne žele otić, što bi mi trebali. dat im slobodne papire i 100% plaće. ok, s nekim se može i dogovorit za 50% ali ako ne žele, što bi trebali.

tu su i plaćamo ih. ako mogu pomoć, dobro, a ak ne, u rezervnu ekipu i nek trče.
  • rokikaciga
    1.3k
    2-1 Pjaca, Kulenovic

Rijeka ce odigrati nerjeseno

Hvala lp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.