• rakurs
    1.3k
    Rekao je Kustić za Novu sad da će ipak najvjerojatnije helikopterom. Pitanje je samo od kud.
  • Paggini
    50.1k
    Bit ce helikopter i cijeli prijenos iz helikoptera, apsolutno antologijski dan ce biti
  • Infinity
    18.3k
    Bit ce to kadar za TV spice. Ocekujem i da komentator to poprati nekom legendarnom izjavom.

Iako je sezona za k* i trebamo promjene bez obzira kako zavrsilo, volio bih da u ovako legendarnom trenutku mi budemo ti koji ce nedjelju pamtiti po dobrom. Sezona ce se zaboraviti, ali taj dan ce ostati upisan u povijest.
  • GOAT
    2.7k
    Rekao je Kustić za Novu sad da će ipak najvjerojatnije helikopteromrakurs

Očekujem padobranski skok tocno na sredinu terena, naš trofej u jednoj a zastava u drugoj ruci
  • Crni86
    10.5k
    Lagano na centar maksimira nek nam sleti pehar. Znam da racionalno nemamo previse razloga za optimizam, ali imam feeling kao da idem na proslavu titule u nedjelju. Ajmoooooo
  • NitkoBitan
    26.5k
    Mirno cekamo na tribinama, uletavamo u teren, histericno trcimo oko stadiona pa se vracamo natrag na tribine...? Koji je plan?
  • kajjaznam
    188
    Tvrdo će biti, Mbuku u 92. minuti sa vrha šesnasterca za 1:0.
  • fakin
    719
    Posto ristovski u ponedjeljak odlazi iz Dinama ne vidim ikakvu svrhu da on igra. Niti ima motivaciju, niti zelju, odbio je manji ugovor iduce sezone, znaci Dinamo ga vise ne zanima
  • rakurs
    1.3k
    Ja vjerujem da nije tako, mislim da Ristovski voli ovaj klub, kaj god tko mislio o njemu. U prvoj postavi svakako ne bi trebao biti, ali po meni zaslužuje dostojan oproštaj.

Bio je jedan od glavnih nositelja kluba, vjerojatno je vjerovao da može pomoći i ove sezone, kao i Ademi, pogriješio i to je to, krivica jedino i isključivo onih koji su o tome odlučivali u klubu.

Zna se da je Rile populist u određenoj mjeri, ali emocije koje je prikazivao ne mogu se fejkati. Ima ovdje različitih mišljenja o njemu, svatko ima pravo na to, ali doprinos Dinamu mu nitko ne može uskratiti.

Nadam se da ga se neće pamtiti isključivo po ovoj zadnjoj sezoni, a ako spušimo trofej bit će tako, a od oproštaja neće dobiti niti 'o'.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.