• ksapi
    4.9k

Kolko je bilo na Borac prije nego su maknuli?
  • Peškaman
    7k

Nisam stigao uhvatiti, inače stavljaju tjedan prije u ponudu za iduće kolo.
    Jedino te utakmice nema,izgleda da su se opržili jer su početkom ovog tjedna stavili na Radnik kvotu 9.
  • ksapi
    4.9k

Stavit ce strane klade kroz tjedan to sigurno
  • Ivdzo11
    6.5k
    ma to je 1... Nece ovi nakon ovog protiv Radnika nista kombinirati sa Posusjem, osim da ih dobiju
  • ksapi
    4.9k

Pa jasno da je 1, zato i pitam kolko je bila kvota :rofl:
  • ksapi
    4.9k
    Wwin vratio Borac, pobjeda 1.05 :rofl:
  • Nolifer
    11.3k
    Ajdeee!

IMG-9732.jpg

:pray: :strong:
  • Dino
    3.7k

Nadam se da vjerujes tolko u ovaj listic da je ulog bar 100€ :lol:
  • Nolifer
    11.3k

Odigro sam čisto umjereno i sportski
  • Droljo
    16.4k
    A šta će ti ovaj 1.25 na tom listiću?
  • Nolifer
    11.3k

Kolko puta su me ove godine zajebali, mogli bi mi komotno godišnju novu dat za drugu sezonu. Hahahah :lol: U znak isprike i za duševne boli... :lol:
  • Peškaman
    7k
    Sutra superkup BiH na neutralnom terenu u Zenici, Borac - Zrinjski, po 2,50 i na jedne i druge.
    Mišljenja sam da kod Zrinjevaca vlada teška bolikurčina za tu utakmicu,mislima već na Igmanu i potvrdi naslova prvaka,dovoljno govori da na službenim stranicama kluba nema nikakve najave za sutrašnjiu utakmicu, da će biti izmješan sastav.
    Mislim da će Borac više zapeti da uzmu bar bilokakav trofej u ovoj sezoni.
    Trener Zrinjskog je danas najavio utakmicu i rekao da ima dosta umornih i da ima problema s ozljedama.

"Napokon će se odigrati i ta utakmica, no u nevrijeme za nas. Posljednje vrijeme imamo problema s ozljedama. Zadnje dvije utakmice su uzele svoj danak. Poslije Posušja imamo problema. Današnji treninzi će nam poslužiti da odaberemo one najspremnije. Idemo u Zenicu odigrati što bolje i uzeti i taj trofej."
  • Ivdzo11
    6.5k
    Zrinjski liga
    Sarajevo kup
    Borac superkup

Svi zadovoljni :lol:
  • ksapi
    4.9k
    Mislim da je Borac-Zrinjski danas under 2.5 po koefu 1.90-2.00 dobar par, unatoč stanju kod Zrinje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.