• NKDZ86
    4.1k
    pustite čovjeka nek u miru pripremi tekmu protiv ri i uzme bod bar.
    ko god bude izabran od strane Bobana, vjerujem da će bit dobar izbor.

@haza to ti nije trebalo.
    ima ljudi u dinamu i oko njega koji mu ne žele dobro, nego neuspjeh na svim poljima samo kako bi se moglo srat po ovom legitimno izabranom vodstvu i kako bi se opet lešinari domogli kluba, e pa neće moći!
  • Crni86
    10.5k
    Pa Boban je placen da vidi ono sta mi svi smrtnici ne vidimo, inace bi svaka budala mogla obnasati tu funkciju.

Moguce je i da se zajebe, a moguce je da ubere i eurojackpot. To ce pokazat vrijeme, ali na kraju Boban je ovdje da otkriva ono sta ostatak svijeta ne vidi i da stvori dodatnu vrijednost svojim radom.

Na kraju Zvone sigurno ima znanja i iskustva na temelju kojih moze donosit odluke. Jasno je s obzirom na zadnjih par godina da svi pusemo na hladno. Ja iskreno nemamo pretjerwno misljenje dok ne vidim kako ce to sve izgledat prvih 10 kola.
  • Dudu9
    1.7k
    Barem u dinamu nije teško zamijeniti trenera ako nije dobar
  • Dinaminjo
    1.4k
    Ako objavljujeno sljedeci tj, SB igra jos u cet kup.

Jedini dan kad mozemo MK predstavit je subota ili ned, ako mu damo petak da se proveseli sa SB.
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    U stvari ajde, da ne ispadne da samo serem. Mislim da je Kovačević jako dobar trener, čak sam u jednom trenutku ga i zazivao u Dinamo, ali sam na 50% ima stvarno dovoljan potencijal da vodi Dinamo. I tu ne mislim na Dinamo u HNL-u, tu mislim da je dovoljno dobar, već na Dinamo u Europi. Na njemu je da dokaže suprotno ako dođe.
  • Paggini
    50.1k
    Mislim, pozitivno je da Mario Kovačević ima više trenerskog znanja u malom prstu nego Cannavaro u cijelom tijelu. Pa barem s te strane smo napravili napredak.

Za ostalo ćemo vidjeti, osobno nisam oduševljen, ali nisam ni razočaran, ali sam optimističan kao i uvijek.
  • Blueshadow86
    3.3k
    Ako već dolazi, nadam se da dolazi i Jagušić u istom paketu.
  • Izet Hajrović
    5k
    pozitivno je da Mario Kovačević ima više trenerskog znanja u malom prstu nego Cannavaro u cijelom tijelu.Paggini

Nadam se da je ovo sarkazam. Ne znam po čemu je ostvarivanje prosječnog rezultata s Varaždinom i jedna hit sezona sa Slavenom veći uspjeh od uspješnog vođenja kineskog prvoligaša u preko 140 utakmica uz osvajanje trofeja i spašavanje Udinesea od ispadanja. Ja tu vidim samo negativu, Kovačević niti ne može doći do tih klubova kad ne zna engleski. Uostalom, što znači nogometno znanje? Tu se iz više različitih izvora pisalo da baš Kova nema taktiku u malome prstu. Nikako mi se ne sviđa ovaj smjer u kojem idemo.
  • NitkoBitan
    26.5k
    nadam se da dolazi i Jagušić u istom paketu.Blueshadow86

Papreno...
  • Paggini
    50.1k
    veći uspjeh od uspješnog vođenja kineskog prvoligaša u preko 140 utakmica uz osvajanje trofeja i spašavanje Udinesea od ispadanja.Izet Hajrović

Ok povlačim rečeno, Fabio je izvanredan trener, uvjerio si me
  • Izet Hajrović
    5k
    ne, to nisam rekao, to je samo usporedba njega i Kovačevića.
  • tp1997
    1.4k
    Može li netko bar potvrditi je li Kovačević ili nije, ili ostajemo skroz na "znam ali neću vam reći"?
  • Paggini
    50.1k

Pa meni više znači ozbiljan nogomet koji su igrali Belupo i Varazdin (i nastavljaju igrati), nego kineska liga i 5 utakmica s talijanskim davljenikom.
  • hardek
    4.5k
    Od spominjanih više bi volio redom Jovičevića, Garciu pa čak možda i Šafarića nego Kovačevića. Ne mogu se nekako oteti dojmu da se Slavenu ove godine potrefila odlična sinergija među igračima i da tu leži dobar dio njihovog uspjeha ove sezone. Nadam se da griješim
  • Ludovic IX
    8.5k
    da tražimo nekog tko teći jednostavnoj igri, dalje od Garcie ne treba tražiti. to je toliko jednostavna igra da je milina ih gledat kad igraju protiv na papiru, jačih od sebe. kad dođu na jednake, tu nastaju problemi jer izgradnja igre onda nailazi na zid - nema prostora za brzu tranziciju što on traži a istina, u marušiću ima igrača koji mu to omogućava

Belupo je stvarno odigrao par lijepih utakmica ali mene više brine što kovačević nije autoritet. Ne želim da se on boji bobana jer je to boban, ne želim da trener stavlja petka jer je to petko nego da ih stavlja jer su na treningu najbolji i zasluzili su prvih 11..

a bilo bi dobro da malo i popravi nastup pred kamerama. bar malo uspori pričanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.