• ElDorado
    3.8k
    Kako god nama trener nasušno treba i uopće se ne slažem s tim da može bilo tko. Mi gradimo novu momčad i igru i tu je uloga trenera ključna. Boban očito vidi u Kovačeviću nešto, njegove momčadi igraju baš ono što mi nemamo i što nam treba. E sad one priče .... svlačiona ovo ono itd. U novu sezonu ulazimo bez zvijezda i bez senatora. Tako da ni to ne stoji.
  • Blueshadow86
    3.3k
    Nije valjda Kovačević?
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    Ovim potezoom pocinjem sumnjat u Bobana :lol: ,kakav crni Kovacevic ,Zvonkec pratio hnl ko Fabio :lol: Zazibali nekog sa stavom ,karizmom
    A major kad Kovacevic zamuca na konferenciji mmmmmm mmmmogli smo mmmmalo bbbolje dddsanas ,aaaali nnnije iiislo:lol: zajebavam se ,slobodan danas pa sam vec na 4.kavi . Bit ce dobro i sa Kovom ako mu se napravi dobra ekipa i skolen senatori
  • Droljo
    16.1k
    njegove momčadi igraju baš ono što mi nemamo i što nam trebaElDorado

Ta momčad je uspješno iza varteksa koji je zabio 28 golova u 35 utakmica. I ta momčad ima super minus gol razliku. Top. Točno to što dinamu treba.
    Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujemo...
    IMG-20250522-103503.jpg
    I ne znam kakve grafove da iscrtate ovod i dokazivanja kretnji u međuprostore te branjenje tranzicije pa kretnje bez lopte ne vrijedi ništa kad je pogled na tablicu dovoljan. :eyes:
  • blue heart 72
    2.2k
    Ako je taj za kojeg većina misli da je, ja definitivno nisam nimalo oduševljen izborom. Daj Bože da za godinu dana kažem da sam bio skroz u krivu.
  • Paggini
    50.1k
    Ja sam sretan samo zato što je Daliban sad sretan negdje ....
  • Dzgšb
    1.6k

Njegova ekipa otkad je on trener ima gol razliku 39:34 i usput je u finalu kupa.
  • Fan
    1k
    većina jakih imena nam je ionako nedostupna.Haza

Od svega što si napisao, mene ovo najviše brine.
    Ok, imali smo lošu sezonu, al nam valjda nije renome propao, pogotovo dolaskom Bobana.
    Koji bi bio razlog nedostupnosti jakog trenera, ako bi znao da iza njega stoji jedan Boban koji je u Europi ipak kakvo takvo ime i koji bi mogao, jasno uz određeni budžet, slagati momčad po svom ukusu?
    Ne miriši na dobro.
  • Droljo
    16.1k
    gol razliku 39:34Dzgšb

Koja vrlo lako može preći u minus za 3 dana.
    A i kup budu spljugali...
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Ali ako bude Kovačević jasnije mi je zašto je plan da se ne dovode stranici, s obzirom da ovaj ne zna engleski! :rofl:
  • Droljo
    16.1k
    ne zna engleskiDragon1Warrior123

Daj me nemoj zajebavat. Jel ruski učio u školi? To ak je istina mi smo za ostavit se nogometa kolektivno. Ukinut taj sport općenito u Hrvatskoj.
  • Dzgšb
    1.6k

Može vrlo lako i završiti sa prvim trofejom u povijesti. I da sa proračunom od 4,3 milijuna.
  • Droljo
    16.1k

Istra je igrala finale kupa kao drugoligaš sa takvim proračunom u kunama. Treba vidjeti tko im je tad bio trener pa njega isto dovesti. Taj možda zna bar talijanski...
  • Dzgšb
    1.6k

Ako je baš njega odabrao Boban ,nema razloga da mu ne vjerujemo.
  • Droljo
    16.1k

Zašto ne? Može i on fulati i bude, ne jednom. Bez brige. Kak se veli nitko sretniji od mene ako sam u krivu i bude nam dugoročno rješenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.