• nemapredaje
    6.9k
    Zato kaj ti u starom dijelu mjesta žive “domorodci”, a u novom dijelu Janjevci. I tak su i podijeljena biračka mjesta
  • Patak
    3.5k
    Ova rasprava "sekta" ili ne - ne znam je li sekta ali oni ne skrivaju svoju religijsku pozadinu jer cijela njihova ideologija ili religija je pobuna protiv Božjih zakona i prirode kao takve.
  • Dzoni
    8.3k
    Sve kužim da vam se određeni kandidati ne sviđaju jer su ovakvi ili onakvi, da se razumijemo i meni se dosta kandidata ne sviđa iz raznih razloga, ali ne razumijem ideološke rasprave/svađe na lokalnim izborima koji bi trebali biti komunalni. Priče o '41 , '45. ili di si bio 91. spike ostaviti za predsjedničke i eventualno (euro)parlamentarne izbore
  • The Undertaker
    10.3k
    Ljudi napišu svoj program, javno ga objave, na osnovu njega dobiju izbore, za vrijeme mandata se drže tog programa i pometu na novim izborima...Što ima poštenije od toga?
    Možemo treba kritizirati zbog onoga što su obećali a nisu napravili a ne zbog onoga što su napravili u skladu sa svojim programom. Ako vam se ne sviđa program, glasajte za druge opcije.
  • Dadox
    1.5k
    kak je tebi dosadno…
  • Nolifer
    15.8k

Zakaj? Pa pusti čovjeka nek piše, ne razumijem ova podjebavanja. Sad bum i ja tebi komentiral, da je tebi dosadno jer mu kontriraš da bi kontrirao reda radi.
  • Alkmar1312
    284
    pa on je zbog toga i napravio profil, cim mu nije po volji ili njegovom provocira i podjebava
  • Neron53
    2.9k

Ti stvarno mislis da ekipa glasa po programima stranaka? Da ima nekoga da ih ide citati i po tome odlucuje koga ce podrzati? :)
  • The Undertaker
    10.3k
    Znam da ''nitko'' ne čita ali što se onda ti isti čude kad, bubam, osvane LGBT semafor ili se financiraju razne inkluzivne udruge.
  • Neron53
    2.9k

Ma dobro... blesavih koji se svemu cude ko pura dreku je uvijek gro . A ima i onih kojima je sve jasno ali misle da se od njih ocekuje pljuvacina pa da ne iznevjere sebe i te koji od njih to ocekuju :)......
  • Nolifer
    15.8k
    Kakav lik...

IMG-9661.jpg
  • Infinity
    21.6k
    Nacelnici drugih gradova inace ne sudjeluju na slicnim manifestacijama u svojim sredinama. Ti bas trazis svaku glupost da pljujes, ali se bojim da si danas pljunuo u pogresnom smjeru.
  • Navijač Dinama
    13k
    Milanovićev i Plenkovićev sukob je sukob dva egotripera, show za publiku zbog čega nam se smiju svi na zapadu. — Kermit

Bravo. Zanimljivo je samo koliko ljudi taj "sukob" doista nazbao bih puši da je stvarno naivno povjerovalo u nekakav "politički rat" dviju najvećih političkih struja sa glavnim političarima u cijeloj državi.

Još zanimljivije je što isti taj "sukob" dobije novi dio/nastavak svaki put kad je u medijima u jeku nekakva afera ili nešto negativno svezi političke osobe(tipa ono za Turudić- Rimac, Beroš, Banožić itd).

Koliko je A.P-u to sve bitno i od važnosti dovoljno govori i kad je na presjedničke izbore umjesto recimo Grlić Radmana, Anušića, Jandrokovica ili nekog iz same vrhuške stranke (koji su tu godinama) zapravo poslao Primorca, a onda u stožeru isturio pred kamere mladež i ostale da budu sa njim, umjesto sebe i pomenute ekipe.
  • Nolifer
    15.8k

Slažem se jedino, da nisam pljunuo u pogrešnom smjeru. Jer sam i sam na svojoj koži osjetio kako je to biti nemoćan u kolicima i ponovno učiti hodati. Pa vidi onda tko je pljunuo u krivom smjeru.
  • Alkmar1312
    284
    logicno, pa bez SDP-a nema HDZ-a i obrnuto, al jbg previse ljudi pusi tu pricu nazalost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet