• nemapredaje
    5.2k
    Zato kaj ti u starom dijelu mjesta žive “domorodci”, a u novom dijelu Janjevci. I tak su i podijeljena biračka mjesta
  • Patak
    3.4k
    Ova rasprava "sekta" ili ne - ne znam je li sekta ali oni ne skrivaju svoju religijsku pozadinu jer cijela njihova ideologija ili religija je pobuna protiv Božjih zakona i prirode kao takve.
  • Dzoni
    1.3k
    Sve kužim da vam se određeni kandidati ne sviđaju jer su ovakvi ili onakvi, da se razumijemo i meni se dosta kandidata ne sviđa iz raznih razloga, ali ne razumijem ideološke rasprave/svađe na lokalnim izborima koji bi trebali biti komunalni. Priče o '41 , '45. ili di si bio 91. spike ostaviti za predsjedničke i eventualno (euro)parlamentarne izbore
  • The Undertaker
    7.9k
    Ljudi napišu svoj program, javno ga objave, na osnovu njega dobiju izbore, za vrijeme mandata se drže tog programa i pometu na novim izborima...Što ima poštenije od toga?
    Možemo treba kritizirati zbog onoga što su obećali a nisu napravili a ne zbog onoga što su napravili u skladu sa svojim programom. Ako vam se ne sviđa program, glasajte za druge opcije.
  • Dadox
    261
    kak je tebi dosadno…
  • Nolifer
    11.2k

Zakaj? Pa pusti čovjeka nek piše, ne razumijem ova podjebavanja. Sad bum i ja tebi komentiral, da je tebi dosadno jer mu kontriraš da bi kontrirao reda radi.
  • Alkmar1312
    96
    pa on je zbog toga i napravio profil, cim mu nije po volji ili njegovom provocira i podjebava
  • Neron53
    1.6k

Ti stvarno mislis da ekipa glasa po programima stranaka? Da ima nekoga da ih ide citati i po tome odlucuje koga ce podrzati? :)
  • The Undertaker
    7.9k
    Znam da ''nitko'' ne čita ali što se onda ti isti čude kad, bubam, osvane LGBT semafor ili se financiraju razne inkluzivne udruge.
  • Neron53
    1.6k

Ma dobro... blesavih koji se svemu cude ko pura dreku je uvijek gro . A ima i onih kojima je sve jasno ali misle da se od njih ocekuje pljuvacina pa da ne iznevjere sebe i te koji od njih to ocekuju :)......
  • Nolifer
    11.2k
    Kakav lik...

IMG-9661.jpg
  • Infinity
    18.2k
    Nacelnici drugih gradova inace ne sudjeluju na slicnim manifestacijama u svojim sredinama. Ti bas trazis svaku glupost da pljujes, ali se bojim da si danas pljunuo u pogresnom smjeru.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Milanovićev i Plenkovićev sukob je sukob dva egotripera, show za publiku zbog čega nam se smiju svi na zapadu.Kermit

Bravo. Zanimljivo je samo koliko ljudi taj "sukob" doista nazbao bih puši da je stvarno naivno povjerovalo u nekakav "politički rat" dviju najvećih političkih struja sa glavnim političarima u cijeloj državi.

Još zanimljivije je što isti taj "sukob" dobije novi dio/nastavak svaki put kad je u medijima u jeku nekakva afera ili nešto negativno svezi političke osobe(tipa ono za Turudić- Rimac, Beroš, Banožić itd).

Koliko je A.P-u to sve bitno i od važnosti dovoljno govori i kad je na presjedničke izbore umjesto recimo Grlić Radmana, Anušića, Jandrokovica ili nekog iz same vrhuške stranke (koji su tu godinama) zapravo poslao Primorca, a onda u stožeru isturio pred kamere mladež i ostale da budu sa njim, umjesto sebe i pomenute ekipe.
  • Nolifer
    11.2k

Slažem se jedino, da nisam pljunuo u pogrešnom smjeru. Jer sam i sam na svojoj koži osjetio kako je to biti nemoćan u kolicima i ponovno učiti hodati. Pa vidi onda tko je pljunuo u krivom smjeru.
  • Alkmar1312
    96
    logicno, pa bez SDP-a nema HDZ-a i obrnuto, al jbg previse ljudi pusi tu pricu nazalost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.