• Pacho
    962

Mozemo i hotelima za pcele. Jednom od rijetkih uspjelih infrastrukturalnih projekata tifusara.
  • Hnlovac
    2.2k
    1 temu ispod ove se radi na jednom infrastrukturnom projektu tifusara pa ne vidim da je ta tema aktivna kao ova
  • NitkoBitan
    26.4k
    Pa bilo bi zalosno s obzirom na proracun da se bas nista radi. Zagrepcani uplacuju najvise poreza u drzavi.

Ovo je i dalje projekt (pretpostavljam da mislis na Kranjcu) ranga gradova velicine Rijeke ili Osijeka, a ne treba zaboravit da se donedavno TT kunuo kako eura javnog novca nece bit potroseno na Maksimir.

I da se jos jednom vratim na Krancu. Pocetna obecanja su bila da ce se stadion izgradit prije nego se uopce poceo gradit. Sto se tice cifre u pocetku su bubane smijesne cifre od oko 20tak milijuna eura sto je probijeno gotovo 100%. Ali sve u svemu mislim da je cifra oke s obzirom na velicinu i izgled stadiona, ali to je tako trebalo bit iskomunicirano na pocetku.
  • Hnlovac
    2.2k
    Znam da je to nepopularno na zoni moguce, ali ja sam za to da mi na Maxu placamo najam s obzirom da buju, bar kako ovu kazu, grad i drzava financirali
  • Kermit
    439
    Možemo je sektaška stranka. Prouĉi malo koliko imaju članova i na koji način funkcioniraju unutarstranački, možeš slobodno napisati ovdje definiciju sektaške strsnke vidim da imaš puno vremena.cibona

Ja ne znam, niti koliko imaju članova niti kako unutarstranački funkcioniraju. Za to imaju statut koji je valjda u skladu sa Zakonom o političkim stranakama. Ako znaš nešto više, iznesi to. Imena, postupke.....Nemoj generalizirati i lijepiti etikete bez pokrića, to je najjeftinija forma “argumenta” i zapravo govori više o frustraciji nego o činjenicama.

Riječ sekta se u ovom slučaju koristi za pojašnjenje načina funkcioniranja i to je jasno... Ovo citiranje wikipedije ili enciklopedije je baš specifično za određen tip ljudi...mali M

Da, za tip ljudi koji razlikuju značenje riječi. Koji razlikuju političku kritiku od besmislenog vrijeđanja. Koji razumiju da ako zlorabiš jezik gubiš i smisao i kredibilitet.

Inače, ako ćemo se voditi time da je citiranje definicija mana, a izmišljanje značenja vrlina onda doista više nema smisla ni raspravljati. Samo vičemo jedni na druge koristeći iste riječi, ali različite jezike.
  • NitkoBitan
    26.4k
    Znam da je to nepopularno na zoni moguce, ali ja sam za to da mi na Maxu placamo najam s obzirom da buju, bar kako ovu kazu, grad i drzava financiraliHnlovac

Nemas kaj bit za to nego ce to tako i bit.
  • Hnlovac
    2.2k
    Odlicno, tako jedino i treba
  • NORTE
    15.7k
    Ovo je psihijatrija, potpuno lišena realnosti i doba u kojem živimo.
    Ovo su lokalni izbori, oporba nikakva, neorganizirana i nedorasla osvajanja vlasti u Zagrebu, otud i takvi rezultati.

Zašto svi ti ljudi daju glas lubeničarima i nakon 4 ne baš uspješne godine?
    Zašto su dobili najviše glasova od svih stranaka u SVIM gradskim četvrtima?
    Jel se itko to zapitao?

Dobili su samo 20% glasova građana.
    Koliko ih dobiva Hdz na parlamentarnim izborima?
    Za provođenje europskih zapadnjačkih politika i priče o "tekovinama antifašizma".

Dok je izbore osvajao onaj mamićev frend što je kupovao glasove građana i koalirao s hdzom sve je bilo ok.
    Tu vam je odgovor tko i zašto dobija izbore u Zagrebu.

Ako se dobro sjećam prije nego je "sekta" osvojila prve izbore, zahvaljujući lopinama koje više ne postoje na političkoj sceni, plašilo su ljude da će ovi postavit čudne semafore po gradu, da će iscrtati čudne zebre po cestama, da će prebrisati sve dinamove grafite.

Problem je ideološki, zapadnjački, svi smo toga svjesni.
    Međutim, ista je stvar i na nacionalnoj i i nadnacionalnoj razini.
    Članica smo EU.

Tko dovodi strane tamnopute radnike u naš grad i našu državu?
    Tko je svojim politikama "potjerao" naše mlade ljude iz Hrvatske?

Pita li itko zašto DP s njima ipak koalira?
    Zašto je Most s njima koalirao?
  • Nolifer
    11.2k
    Tko dovodi strane tamnopute radnike u naš grad i našu državu?NORTE

Istina, jedni ih dovode, drugi im otvaraju centre i hotele po gradu...
  • cibona
    5.2k
    Ja ne znam, niti koliko imaju članova niti kako unutarstranački funkcioniraju.Kermit

Onda nemaš pravo govoriti je li netko u krivu ili ne prilikom tumačenja određenih fraza koje su u skladu sa prešutnom istinom vezanom za njihove unutarstranačko funkcioniranje.

Pravo je pitanje je li stvarno ne znaš, ne želiš znati ili pak ne želiš saznati. A kao njihov zagovaratelj sumnjam da nisi upućen u sve to.
  • vjeko1701
    14.9k
    Radi ovog ali i nekih drugih incidenata se sve više bliži dan kad će politika biti potpuno zabranjena na forumu.
  • Alkmar1312
    95
    iskreno nemam neko videnje, jedino kaj vidim je da je premalo ljudi izaslo glasati, kaj je realno smijesno, da je neki zakon da 51% glasaca mora glasati imalo bi nekog smisla, ovako mi nema.
  • Kermit
    439
    Onda nemaš pravo govoriti je li netko u krivu ili ne prilikom tumačenja određenih fraza koje su u skladu sa prešutnom istinom vezanom za njihove unutarstranačko funkcioniranje.

Pravo je pitanje je li stvarno ne znaš, ne želiš znati ili pak ne želiš saznati. A kao njihov zagovaratelj sumnjam da nisi upućen u sve to.
    cibona

Reći nekome "nemaš pravo govoriti" jer ne dijeli tvoje "prešutne istine" stvarno zvuči kao da smo zalutali iz 1949.. Nismo u Komitetu, nego na forumu. I da, u demokraciji ljudi imaju pravo postavljati pitanja bez da traže dopuštenje.

Što se tiče Možemo, imaju statut koji je javno dostupan i mora biti u skladu sa Zakonom, inače ne bi ni postojali kao stranka. Ako znaš nešto što piše u fusnotama tajne sektaške bilježnice, samo izvoli. Dotad, etikete ostaju samo to etikete. Jeftine i bez pokrića.
  • Markelo
    3.4k
    Znači kad je Milanović nazvao Plenkovića jazavcem on je doista mislio da je ovaj urođeni sisavac koji obitava u većem dijelu Europe i Azije i da je iz porodice kuna?
  • NitkoBitan
    26.4k
    Jok nisu sekta :rofl:

toma-evi-bez-odgovora-za-to-ljude-koji-se-mole-bogu-v0-u0j2qinzytsc1.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.