Možemo je sektaška stranka. Prouĉi malo koliko imaju članova i na koji način funkcioniraju unutarstranački, možeš slobodno napisati ovdje definiciju sektaške strsnke vidim da imaš puno vremena. — cibona
Riječ sekta se u ovom slučaju koristi za pojašnjenje načina funkcioniranja i to je jasno... Ovo citiranje wikipedije ili enciklopedije je baš specifično za određen tip ljudi... — mali M
Znam da je to nepopularno na zoni moguce, ali ja sam za to da mi na Maxu placamo najam s obzirom da buju, bar kako ovu kazu, grad i drzava financirali — Hnlovac
Ja ne znam, niti koliko imaju članova niti kako unutarstranački funkcioniraju. — Kermit
Onda nemaš pravo govoriti je li netko u krivu ili ne prilikom tumačenja određenih fraza koje su u skladu sa prešutnom istinom vezanom za njihove unutarstranačko funkcioniranje.
Pravo je pitanje je li stvarno ne znaš, ne želiš znati ili pak ne želiš saznati. A kao njihov zagovaratelj sumnjam da nisi upućen u sve to. — cibona
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.