ali u trenutku kad je Livaja gestikulirao nije bio više dio sportskog događaja nego privatni građanin Republike Hrvatske — LA BOMBA
ali u trenutku kad je Livaja gestikulirao nije bio više dio sportskog događaja nego privatni građanin Republike Hrvatske — LA BOMBA
O čemu drobiš ti? Jesi svjestan koje gluposti ovdje valjaš? Ja se ne namjeravam s tobom svađati ovdje, al molim te prestani pisati o nečemu o čemu pojma nemaš. Sram me umjesto tebe dok čitam ovakve stvari. — Blueshadow86
oprosti, ali ovo je kolosalna glupost. uopće nisi upoznat s pravilima nogometnih utakmica. sudac može u tunelu dati karton daleko nakon što igra završi — Sajla
↪LA BOMBA on je prestao igrati. IGRATI, a ne postojati. sramim se zbog tebe, najiskrenije. — Sajla
Mene ne zanima kakva su pravila nego kako bi trebalo biti. Treba se boriti protiv toga da mogu sportski savezi sankionirati igrače zbog njihovih privatnih stavova, koje izražavaju kad ne igraju utakmice. — LA BOMBA
Dakle po tvojoj logici ako Livaja sad u ovom trenutku, u privatnom stanu ili gdje god je, počinje vikati "jebem Armadu", onda bi trebao zbog toga biti kažnje? — LA BOMBA
tako je. izvadiš igrača na poluvremenu, on prestane biti dio utakmice i ode u svlačionicu sudaca i nekažnjeno im jebe mater. a onda u nastavku trči gore-dolje uz pomoćnog i vrijeđa ga. u 60. minuti izvadiš još dvojicu, jednog da to isto radi drugom pomoćnom, a drugi četvrtom sucu. jer, to su privatni stavovi, a oni više nisu dio utakmice. — Sajla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.