• Teofil Kateran
    2.6k
    Ja bi prvi slavio i uzdizao Petkovića da pokaže tovarima srednjaka. Ali isto tako se sigurno ne bih čudio da za to dobije kaznu jer bi to trebalo biti jedino normalno.

Problem je ovdje jednostavno dubok i HNS jednostavno nema dobar način nošenja s ovakvim situacijama i zato i dolazi do ovoga. Ne volim Livaju nikako, ali to pjevanje "Umri Livaja" kada uopće i ne igraju s njima mi je totalno jadno.

Sada je gotovo i to je za vrijeme utakmice trebalo biti sankcionirano, ali je on zaštićen više nego što bi trebao biti. Sada nema smisla ispisivati ovdje stranice i stranice o tome jer neće dobiti nikakvu kaznu, a mi se ni ne bismo trebali toliko baviti sa time koliko sa nadolazećom utakmicom protiv Varaždina.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Meni je glupo da se u nogometu očekuje od igrača da se ponašaju sportski kad ih navijači često osobno vrijeđaju.LA BOMBA

Daj ne lupetaj gluposti više. Ne znam jel trolaš ili si ograničen.
  • Droljo
    16.6k
    Krenuo je @LA BOMBA lagano sa ok postovima pa se polako uzdizao preko riere te prelazi lagano na latino američka pitanja i zatim poentira sa livajom i totalno se otima kontroli. Prognoziram kratak vijek na forumu ali zato živopisan, šarolik. :monkey:
  • Paggini
    52k
    Btw, dobio sam neke detalje prijenosa za nedjelju i čeka nas antologijski spektakl/cirkus od prijenosa
  • Ivdzo11
    6.8k
    ja sam cuo neka uključivanja kod sansi, golova i takvih situacija na druge utakmice.... :scream:
  • jedan u nizu
    13.6k
    Btw, dobio sam neke detalje prijenosa za nedjelju i čeka nas antologijski spektakl/cirkus od prijenosaPaggini

Paggini, troleru stari.
    Ili reci ili nemoj ništa pisati :joke:

Sad si kao insajderi neki.
    ''Sljedeci tjedan potpisuje igrac, mogu samo reci da cete biti iznenadeni, ali necu vam pricati o kome je rijec.''
  • Droljo
    16.6k
    ja sam cuoIvdzo11

Ja sam čuo da si u redakciji pljugaju ispod stola...
    Jedan od dva brata mi rekao.
  • ElDorado
    4.2k
    bit ćete zadovoljni
  • Nolifer
    11.3k

Ili drugi tjedan kad bu gotovo, doda gas više... Taj i taj je novi igrač Dinama... :lol:
  • đole
    353
    nadam se onoj varijanti koju ima Primera kad ne prekidaju izravni prijenos da bi reprizirali šansu nego izađe drugi prozor u kojem se ta šansa prikaže. Ili to ili mosaic view 4 tekme pa da svako malo prebacuju zvuk na drugog komentatora. Bit ću tesko razočaran ako će kompletnom slikom ići na drugi stadion kako bi prikazali šansu ili gol.
  • grba
    318
    Istra omogucila svim navijacima besplatan prijevoz u Osijek, svaka cast
  • Droljo
    16.6k

Ima programa. Treba kao sky njemačka kako prenose bungesligu. Na jednom multiprijenos a na ostalima tekme pojedinačno.
  • Droljo
    16.6k
    znači pogodil sam
  • Sajla
    9.2k
    bolje ti to ide od kladionice ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.