• Sajla
    8.7k
    Netko je tražio košuljeskener

To sam bio ja, a prije pol sata sam bio na Maksimiru i uzeo svijetloplavu :smile:
  • Ritam Ulice
    501
    taman da si piknem za malom na krstitke
  • Crni86
    10.3k
    Morat ce jos jedna narudzba past ovaj tjedan
  • Nolifer
    11.2k
    Opet bez prvog grba... :roll:
  • IvanPerić1945
    109
    Valjda će bit još ovih majica Dinamo 1990?
  • Filip85
    194
    ova plava mi se više čini kao crna....baš bi lijepo pristajala Tetejcu :razz:
  • doubletrouble
    1.4k
    Opet bez prvog grba... :roll:Nolifer

Kakva bi to košulja tek bila kad bi naprijed bilo sve kao na dresu - PRAVI grb, logo castorea i favbet a iza “nema predaje”

Koji su to debili :rage:
  • Nolifer
    11.2k

Čemu sarkazam i cinizam? Mislim, treba poštivati druge i nismo svi isti oko istoga.

I poanta mog upisa je zapravo, kad se već radi tak nekaj. Napravi brate mili za sve, hoćeš d, evo ti d, pravi grb i monokromatski, pa tko voli nek izvoli i ne treba bit isključiv oko tih stvari...
  • Fantom
    34
    Valjda će bit još ovih majica Dinamo 1990?IvanPerić1945

Nece biti nadopune. Dolaze nove stvari.
  • Papastrumf
    16.2k

Kad pitas gluposti. Sto ce ti grb na kosulji pobogu? Ovo je d stik kolekcija na kojoj nema grba. Imas hrpu drugih stvari s grbom ako hoces.
    Sto trebamo na svaki jebeni proizvod ljepiti grb?
  • Nolifer
    11.2k

Kakve gluposti? Zašto bi to spadalo u sferu gluposti i odmah prostakluka? Samo velim da ako se nekaj radi, da bilo bi lijepo vidjeti prepoznatljiv naš grb. Nisam rekao da mi smeta d, nego smeta me isključivost i ne vidim problem da se radi raznolikija ponuda. Ovak će ti neki deda štef napraviti istu stvar na placu i je_at ćete mu mater, jer nije kupio službeni proizvod (karikiram) .
  • Papastrumf
    16.2k
    Zato sto nema nikakvog smisla da na kosulju koju mozes nositi u svecanim prigodama stavljas grb kluba.
    Nema grba niti na kosuljama futsal dinama, nema buldoga na kosuljama iz bbb fan shopa.
    Ne znam uopce zasto se trudim.
  • Nolifer
    11.2k
    Da ne vidim razlog zakaj se uopće trudim i ja. Znam btw za te ponude i zato baš i nisam nigdje napisao da treba prestat s tom serijom ne, nego baš suprotno.
  • Baltazar
    652
    Lepo je vidit u ponudi zenske pinki polo majice sa stikanim d… sve pohvale marketinskom odjelu
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Samo velim da ako se nekaj radi, da bilo bi lijepo vidjeti prepoznatljiv naš grb. Nisam rekao da mi smeta d, nego smeta me isključivost i ne vidim problem da se radi raznolikija ponuda.Nolifer

A možda bi jednostavno košulje sa ljepljenim/šivanim originalnim grbom izgledale koda kopačke na zmiji.

Ovak će ti neki deda štef napraviti istu stvar na placu i je_at ćete mu mater, jer nije kupio službeni proizvod (karikiram)Nolifer

Neće ni deda štef to napravit jer mu se:
    1.ne isplati,
    2. deda štef koliko je deda i vjerovatno (po)glupav, ali zna i on da to neće ličit na ništa.
    3. Platit cu ja dedi tome još troduplo samo da ih ne oravi i ekipi da ne nosi takvo smeće.

Košulje kao košulje su mi čisto ok, jedina stvar što me kopka je meni možda osobno povisoka cijena, međutim ko voli, neka izvoli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.