• Nolifer
    11.1k

Joj, znal sam u kojem to smjeru ide sprdnja čim si napisao upis, hahahah
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Počelo se izbacivati hrpa novih stvari u zadnje vrijeme što je za svaku pohvalu. Od majica do ovih drugih zanimljivih stvari poput seta za roštilj. Tu je sad i više vrsta kišobrana, lampa, memory. Čak je i kofer sada u ponudi.

U svakom slučaju, nadam se da će se ovako i nastaviti izbacivati nove majice, ali i razne ostale stvari za upotrebu gdje se stvarno može naći jako puno zanimljivih ideja, vidim da se već i krenulo tim putem.
  • skener
    2.7k
    Čak je i kofer sada u ponudi.Teofil Kateran

Rekao bih da je i ovo nešto novo

https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/367/ruksak-d
  • rakurs
    1.3k
    Nemojte molim vas više ništa izbacivati, novčanik mi neće to istrpiti. Ovu novu polo sam odmah uzeo, a vidjet ćemo koliko ću se boriti sa samim sobom za ruksak. Top stvari u zadnje vrijeme, samo fali neki veći prostor.. Jučer sam bio na Maksimiru, siromašno sve skupa. Ali ide nabolje :up:
  • skener
    2.7k
    Kad smo kod prostora prije par mjeseci je bilo rečeno da je već dogovoren ulazak u još jedan shopping centar u Zagrebu?
    Zna li se kaj o tome ili se odustalo?
  • NB86
    16.7k

Mislim da su na forumu rekli do kraja godine u z centar na zapadu, mozda se krivo sjecam
  • Papastrumf
    16.1k

City centar east bi trebao biti kroz 3-4 mjeseca, a mislim da pregovaraju i sa Z centrom.
  • shameless86
    215
    stigla majica 13/05..u utorak narucena,danas dostavljena..odlicna je..xl taman za 95 kg pivskog trbuha
  • Nolifer
    11.1k
    Hahhaha.... Pa kolega jesmo li napokon zavrsili sa "monokromatikom"?!NitkoBitan

Očito nismo... :lol:
  • NORTE
    15.7k
    City centar east bi trebao biti kroz 3-4 mjesecaPapastrumf

E to će što se shopova tiče vjerojatno biti najbolja investicija dinama.
    Širenje po gradu je također jako važno.

Najveći prihodi će bit otvaranjem shopa u Kranjči na stadionu, bilo da je veći od sadašnjeg na Maksimiru ili da bude više punktova ako je i to moguće...
  • ivanzg
    328

Nadam se da će do toga stvarno doći, žao mi je da u zapadnom dijelu grada nema shop koji bi pokrio taj dio Zagreba,Samobor,Svetu Nedelju,Zaprešić i Zagorsku Županiju.

To je ogroman broj ljudi i siguran sam da će ako bude otvoren polučiti rezultate i da će prodaja biti na iznimno zadovoljavajućoj razini.
  • Malesnica
    56
    Jel imo neko problema sa stavljanjem clanske na webshop za 15 posto popusta? Pise mi neispravni podaci, a clanska vrijedi do kraja godine.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Ja sam se samo ulogirao s istim userom kao na aplikaciji i samo je povuklo clansku i bodove za loyalty
  • Danko
    2.1k

Meni isto, i od djece članske nije htjelo prihvatiti.
    Odustao sam od popusta i platio punu cijenu.
  • Ludovic IX
    8.3k
    ja sam imao ali mi je bilo prezime na clanskoj drugačije neg u profilu. Crtica falila i neće i neće. Javio se njima i ispravili mi i onda sam dodao clansku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.