• JMastermind
    708
    što se simpatičnosti tiče, u krivu si, ti si mi generalno čak i nešto simpatičniji od Bossa. No homo.

A što se toxic burgera tiče, apsolutno perfektan opis od prvog do zadnjeg slova, uz dodatak primisli "zašto se toliko mrzim?" :lol:

Mislim da ga dobiješ đabe ako ga cijelog pojedeš, ali s obzirom na iskustvo, oni bi tebi trebali platiti.
  • mali M
    7.5k
    uz dodatak primisli "zašto se toliko mrzim?" :lol:JMastermind

:rofl: jesi ga završio? ako jesi, onda će oni koji imaju dobro oko vrlo jednostavno sa wall of famea zaključiti koji smo mi..

Jel ima još koji Zonaš da se upustio ili završio dotični.. Neznam zašto mogu zamisliti @Droljo kako ga roka.. ili možda @deda onako kulerski, bez da mu se promjeni izraz lica :rofl:
  • Droljo
    16k
    Nemrem ja tak ljuto. Tabasco je meni pri vrhu što mogu podnijeti. Bolje sam spremniji kod tekućih pitanja. Tu je forma strelica prema gore.
  • Peškaman
    6.9k
    Predlažem direktno tekstualno sučeljavanje preko discord servera. Uživo će ga streamati youtube kanal ZoneDinamo a vaša vjerna moderatura će služiti kao moderatori raspravi.vjeko1701

Predlažem La Bombu za DJa u pauzama & latinske balade.
  • vjeko1701
    15k
    Burger zvuči zanimljivo. Osobno obožavam i burgere i ljuto. Šteta ako je cijela poanta samo ljuto a ne i da bude fino. Mi smo nekad iz fore znali raditi shot najljućih umaka koje smo našli pa shot votke ili tequille. Mladost ludost.

Prije će naći nešto od Riere
  • Nolifer
    11.2k

E vjeko, kad je ovaj video krenuo s naslovom Riera, vjeruj mi, pomislio sam na onog... Znaš već kog :rofl:
  • serbus
    5k
    Nekako mi se čini da je boss bolje objasnio ali vjera mi brani da glasam za bossa :) Tako da kako ide ona mali M
    "stojim uz tebe i kada ti ne ide
    I kada je teško s tobom sam ja "
  • Markelo
    3.4k
    Očekivao sam razrješenje ovoga sukoba ako ne na livadi a ono bar nekakav slap contest. Stvarno smo izgubili viteštvo
  • vjeko1701
    15k
    Samo napomena, ako ovdje uspijete doći do Ustaša i Partizana, letit će banovi i svi će morati staviti avatare po izboru moderature.
  • mali M
    7.5k
    Je l' vidiš šta se dogodi kad nisi postavio jasne okvire rasprave kao ni mi u našoj okladi :rofl:
  • vjeko1701
    15k
    Ja barem imam luksuz naknadne dorade :D
  • mlinchica
    3.1k
    Već je 100 ljudi glasalo :grin:
    Morate obojica promijeniti avatare, nema sad to više veze s okladom, ovo je već viša razina, ovo je walk of fame (obojice).
  • vjeko1701
    15k
    Pre mala je izlaznost. Tek nakon 100 glasova bi ja zatvarao priču. A do tada predlažem predizbornu šutnju.Droljo

Prošlo 100 glasova.

Di je pečat?
  • mlinchica
    3.1k
    Di je pečat?vjeko1701

Di je pehar? :lol:
  • Droljo
    16k
    Ajmo braćo! Iz tunelaaa!
    Ja priznajem trenutne rezultate. Enter
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.