• Vratite nam Istok
    548
    Što imaju slaviti?Mr Anderson

Podršku navijača unatoč svim sranjima koje su im priuštili, a u nekim hardcore stavovima i to sto nisu prošli kao Zahora.
  • kadsemasazatalasa
    67
    Da sam na mjestu igrača također ne bih htio nikakvu proslavu.

Nemaš šta organizirati i željeti proslavu kad nemaš ništa u svojim rukama.

Nek bude spontano ako se kojim slučajem dogodi.

Najbolje da kažu - želimo proslavu, Rijeka kiksa, Hajduk dobije i mi odigramo X.

Neka ovako.
  • pencilneck
    880
    Ako se dogodi da osvojimo naslov, nikakve velike proslave izvan stadiona ni ne treba biti. Proslaviti dizanje pehara u pjesmu i pljesak, otpjevati što treba otpjevati i razići se kućama. Uz duboko preispitivanje što je pošlo krivo i kako učiniti da se to nikada više ne ponovi.
  • Nolifer
    11.1k
    Ako se desi naslov, proslava nek bude upravo u Šestinama, da onaj gnom gleda kako tamo neka momčad iz Zagreba, slavi titulu
  • Mr Anderson
    11.7k
    A
    Ako se dogodi da osvojimo naslov, nikakve velike proslave izvan stadiona ni ne treba biti. Proslaviti dizanje pehara u pjesmu i pljesak, otpjevati što treba otpjevati i razići se kućama. Uz duboko preispitivanje što je pošlo krivo i kako učiniti da se to nikada više ne ponovi.pencilneck

Potpisujem. Slaviti eventualni naslov u sezoni gdje si osvojio maksimalno 65 bodova, gdje su te ponizili Istra, Slaven, Rijeka pa i Osijek, smijenio si tri trenera, a u ključnim utakmicama za obranu naslova se igrači šeću po terenu, hvala, ali ne treba.
  • criticus
    3.6k
    Da ga ne slavim?! Ako ga osvojimo napit ću se da me rođena mater neće pripoznat.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Bayern je 2023. osvojio titulu u zadnjem kolu i to samo zato što je Borussia protiv Mainza uspjela zasrati na način na koji samo oni to znaju. Da ne govorim da je Bayern protiv Kolna drhtao do sudačke nadoknade kad ih je ipak Musiala spasio.
    Svejedno su kasnije imali slavlje titule na onom svom trgu kak ga imaju i svake godine. A Bayern uzeo titulu na račun tuđeg zajeba i sa nikad manje bodova (71).
    Samo je nas sram slaviti jer ćemo čak i ako osvojimo to napraviti "na guzove" i s nikad manje bodova.
    Ako Bayern nije briga, zašto bi nas bilo?
  • Droljo
    16k
    Bit je da ništa ne treba pripremati kad ne odlučujemo ništa mi. Slavlja će naravno biti i to u svim krajevima lijepe naše!
  • din
    782
    Nedjelja - 17h!!
  • crophantom
    411
    Nisam puno fulao, za sat vremena. neznam zakaj je puno ljudi mislilo da će potrošiti subotu na ovo. Nedjelja popodne je nositelju TV prava najatraktivniji termin, naravno da će tad smjestiti.
    Samo ko će to dočekati. I ko će ići pijan na posao u pon.
  • mlinchica
    3.1k
    Samo idite na stadion, sve ostalo će ionako biti spontano, a tako uvijek bude najbolje.
    Ili ćemo sestrinski i bratski slaviti svi zajedno ili tugovati.
    U oba slučaja, ponedjeljak si svakako oslobodite :cool: .
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k
    IMG-20250519-WA0018.jpg

Manekeni, vrag vas goni, najte zajebati ovu!
  • Guinness
    2.8k
    Ako Bayern nije briga, zašto bi nas bilo?Sibirski plavac

Zato što nismo Bayern nego Dinamo.
    Jesu se igrači Bayerna šetali 2 kola prije kraja na domaćem terenu u odlučujućoj utakmici?
    Ili u xy utakmica ostatka sezone?

Nije problem ako te ne ide rezultat, ko što i nas nije išao u Osijeku, Gorici jesenas i ostalim utakmicama da ne navodim. Problem je stava, šetnje, generalne bolikurčine koju ti imaš zadnja 2 mjeseca, bušenju dva trenera ove sezone. Znaš i sam šta je problem.

Nije sramota slaviti naslov, ali meni osobno se sa ovim igračima i stožerom ne slavi baš ništa osim njhovog masovnog odlaska nakon zadnjeg zvižduka i činjenice da je ovo napokon gotovo - ma kako god završilo, naslovom ili trećim mjestom.
  • ElDorado
    3.7k
    Meni se čini da mi premalo uzimamo u obzir da bar 5 igrača iz prvih 11 zna da odlazi na kraju sezone i da im je motivacija ravna nuli. Možemo se samo nadati.
  • modri-kibic
    430

Na utakmice idem zbog Dinama, a ne zbog igrača. Naslov ću slaviti zbog Dinama, a ne zbog igrača. Ako budu treći na kraju biti ću tužan zbog Dinama, a ne zbog igrača.

Igrači odlaze, uprave prolaze - u dobru i u zlu Sjever je uvijek tu!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.