• Sibirski plavac
    5.3k
    E moj narode, e moj narode..
    Što bi rekao jedan naš poznati glazbenik
  • Zagreb1992
    2.3k

ako ljudi ne razmišljaju kao ti onda su sektaši ? Jbt led živimo u demokratskoj državi gdje svatko ima pravo glasati za koga hoće ...Daj se malo smiri s tim napadajima
  • NitkoBitan
    26.4k
    Posalica na to sto je kolega uopce povezao Isusa sa tetejcem.
  • Endeavour
    683
    Rezultati očekivani, jedino sam se nadao odluci odmah u prvom krugu.

I dalje čekamo live stream iz Kranjčevićeve.
  • ElektricnaInfluencija
    353
    Ne razumijem čemu tolike rasprave na ovoj temi. Ništa ne postižete, i ne možete promijeniti tuđa mišljenja i ova tema jednostavno nema svrhu osim da se ljudi međusobno svađaju i vrijeđaju.
  • Papastrumf
    16.2k
    Ja ne znam koliko vi ljudi imate godina u prosjeku. Ako je to vise od 25 onda se morate dobrano zapitati.
  • Filip85
    190
    Znači još 4 godine neo-jugoslavenstva, pederluka, woke silovanja....

:cry:
  • Bosskovitz
    16.3k
    Smanjio sam pisanje ovdje na Zoni, ali moram ostaviti komentar ponukan stvarima koje su ovdje napisane zadnjih tjedana. Dinamo je klub koji je veći od svake stranke i svake ideologije. Tužno je da mnogi navijači Dinama to ne razumiju. Zato što je nadideološki, zato je i nadživio sve stranke, sve ideologije i sve režime. Građanski je ideja, kako je svojedobno napisao Perška, i podvoditi tu ideju pod bilo koji ideološki kišobran smatram uvredom kluba i svega što je predstavljao, svega što predstavlja i svega što će u budućnosti predstavljati.

Upravo je anketa na Zoni, iako na ni malo reprezentativnom uzorku, pokazala da Dinamovci, ljudi koji zaista istinski vole ovaj klub, glasaju i za Možemo, i za HDZ, i za Jonjića, i za Mariju Selak Raspudić i za druge kandidate. Posebno me zasmetao jedan komentar prije par dana kad je netko napisao - parafraziram - da je razočaran jer je bio uvjeren kako je Dinamo klub nacionalista. Kad bi Dinamo zaista bio isključivo klub nacionalista (ili klub bilo koje druge političke opcije), bio bi mali, politički klub s društvene periferije, a ne najveći hrvatski klub u povijesti. Takav, najveći, je upravo zato kaj su Dinamovci i nacionalisti i ljevičari, i konzervativci i liberali, bogati i siromašni, sveučilišni profesori, vrhunski menadžeri, šljakeri i žicaroši na ulici; Dinamovci su i ljudi iz Zagreba i iz Slavonije i iz BiH i s drugog kraja svijeta; Dinamovci slušaju i Pipse i Prljavce, slušaju i Maidene i Andreu Bocellija, ali slušaju i Bubu i Jalu, a mnogi slušaju i cajke (htjeli si to priznati ili ne); Dinamovci su svake nedjelje u crkvi, ali neki su petkom u džamiji, a neki Dinamovci su i oni koji ne vjeruju u Boga; Dinamovci su i crni, i bijeli i mršavi i debeli i krezubi i zgodni i ružni i svakakvi. Dinamovce ne definiraju ni njihovo obrazovanje, ni njihovo imovinsko stanje, ni nacionalnost, ni vjera, ni seksualna orijentacija, ni visina, ni težina, ni boja očiju, a definitivno ih ne definira to za koga glasaju na lokalnim izborima.

Dinamovce definiraju tri stvari: ljubav prema Dinamu, ljubav prema Zagrebu i ljubav prema Hrvatskoj. Kad je 26. travnja 1911. ovaj klub osnovan, osnovan je iz ljubavi prema našem gradu i našem narodu, ali je jednako tako u vremenima radničkih, akademskih, školskih i drugih društveno-staleških klubova nastao kao gradjanski klub - klub koji pripada svim građanima, bez obzira na to tko su, dok god ga vole i žele biti njegov dio. To se danas očituje u njegovom članskom sustavu prema kojem Dinamo i formalno pripada članovima - onima koji ga vole i žele biti njegov dio. Nitko nema pravo dovoditi u pitanje nečiju dinamovštinu samo zato što je drugačiji. To je protivno samoj ideji našeg kluba, a ta ideja je temelj njegove svevremenske veličine koja nadilazi širinu samog nogometa.
  • Dr Hofmann
    2.7k
    Nimalo iznenađujući rezultati, Zagreb je lijevi grad, desnica nikad nema nikakve šanse. Kao ,,desno" orijentirana osoba moraš toga biti svjestan. Jako mala izlaznost (jedino bih sad volio čuti lijeve analitičare s onim tezama da niska izlaznost odgovara samo desnici). Politika je kurva, uvijek je bila, jako je tu malo dobrih ljudi i u moralnom ali i u nekom poslovnom smislu. Uvijek se sjetim onog lika iz onog Živog zida koji je nakon Sabora otišao u skladište u Irskoj. Velika većina tih likova je bez politike nula
  • Alkmar1312
    92
    35 posto izlaznosti u cijeloj drzavi cini mi se.. mi hrvati smo dobri samo za zalit se.
  • Maki85
    160
    Ajmo malo pozitive, bolje je nego prije 4 godine kad im je 1 mandat falio da imaju sami skupštinu.
    Sad ih imaju 17, 8 je SDP-ovih, a svi ostali su protiv njih.
    Kad bi Marija uspjela nešto ušićariti, a rasturit će ovog u debatama, mogli bi i ovi SDP-ovci uskoro početi bunu, nije ni kod njih samih unutra sve posloženo.
    Također, pozitivno je da je u drugom krugu kandidat kojem su ankete predviđale najveću šansu u drugom krugu. Pametnija, inteligentnija, školovanija, a bogami i neusporedivo oku ugodnija.
  • Tom Hanks
    3.8k
    ljubav prema HrvatskojBosskovitz

Ovdje i dolazi do problema,jer se mnogi senfovci spotaknu na stepenicama kada dođe do ovog djela
    Ili oni vole neku drugu Hrvatsku ne znam,onu u kojoj recimo marko bošnjak pjeva himnu..
  • Pacho
    918

Sve prsti od ljubavi prema Hrvatskoj u udrugama koje senf i ostali lubenicari izdasno financiraju.
  • NitkoBitan
    26.4k
    Svska cast Boss, majstor svog zanata, a neki majstor je trebao slozit i Hajdukov financijski izvjestaj. Svatko ima svoju publiku :smile:
  • Neron53
    1.6k
    Kakav je raspored snaga u ZG Skupstini?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.