• Mali dioničar
    17.2k
    Kakav je raspored snaga u ZG Skupstini?Neron53

M! SDP 43,66%
    HDZ 15,09%
    MSR 13,37%
    ZGUTD 7,20%
    Jonjić 6,40%

Ne znam u mandatima.

Lovrić nije ušao.
  • Papastrumf
    16.2k
    MOŽEMO!, SDP 25
    HDZ, DP, HSU, HSS 8
    Marija Selak Raspudić - NL 7
    Servus Zagreb, Fokus itd. 4
    Tomislav Jonjić - NL 3

Trebalo bi biti ovako ako se ne varam.
  • Dr Hofmann
    2.7k
    Nekad je i zanimljivo malo pogledati i one koji nisu prošli prag. Dalija Orešković, Kolakušić i ona luda Peovićka su ispod praga za Gradsku skupštinu i majke mi, prvi put i vidim da su uopće bili kandidati na izborima.

Možemo nikako nije moj izbor, ali zamislite da je Radnička Fronta na njihovom mjestu. Sutra se vraća Proleterskih brigada i Moše Pijade :rofl:
  • NKDZ86
    4k
    ja sam šokeren drugi put za redom. prvo subota, sad nedjelja.
    šokeren ljudskom glupošću, ali čovjek uči dok je živ.
    kaže jedan citat 2 stvari nemaju granicu: svemir i ljudska glupost...u to sam se evo uvjerio.

ak niš drugo, podrša zamjenici MSR!
  • Nolifer
    11.1k
    Kak je onda bilo samo da je kontra hdzu tako neka mantra, sad i ovaj put samo da je kontra ovih nemožemo... Vrlo jednostavno
  • Neron53
    1.6k

Zar ZG Skupstina nema 51 clana?
    Onda je Mozemo izgubio Skupstiinu.
    Ako su ostali stvarna oporba, tt je najebao. Skupstina je jaca os gradonacelnika
    Ps...sad provjerio...47 clanova (:
  • deda
    36.7k
    Tomašević ima beton. MSR da i uzme mjesto gradonačelnika ne može puno.
  • NORTE
    15.7k
    Gradska skupština 2021:

Možemo 23
    Hdz 6
    DP 5
    Bandićevci 5
    Sdp 5
    Most 3

Gradska skupština 2025:

Možemo i Sdp 25
    Hdz 8
    Selak Raspudić 7
    Zagreb United 4
    Jonjić 3
  • NORTE
    15.7k
    Veliki pad broja glasova za Možemo u gradskoj skupštini, ajmo reć razočaranih građana:

Broj glasova

2021: Možemo i Sdp ukupno 159.306 (130.850 + 28.456)

2025: Možemo i Sdp koalicija 121.999
  • dumitrumitu
    1.4k
    Kako bi to uopće trebalo izgledati ako Raspudićka pobijedi u drugom krugu? Budući da neće imati većinu u skupštini.
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    Možemo je osvojilo ukupno 16/17 kvartova u Zagrebu, a ovaj zadnji je Brezovica, što je blasfemija nazvati zagrebačkim kvartom. Uglavnom tamo je HDZ dobio Možemo za 1%.

Ljudi su pobjedili ne samo u gradu, nego u svakom mogućem kvartu. Tako da svi vi koji u svom krugu ljudi/kvartu niste čuli da osoba glasa za Tomaševića ili Možemo, očito vas lažu.
  • kadsemasazatalasa
    65

je li izlaznost jednaka kao i 2021?
  • NKDZ86
    4k
    niš se ne čudim, ja vidio lika koji gleda tuđe pimpeke na mobu, a neki klinac priča s frendicama kak se javio nekom liku i da mu je baš zgodan.
    ja gledam i ne vjerujem, odmknuo se ko kumerle 2m od takvih.
    prie bi pobrao cipelarku ako bi se držao za ruku u javnosti ,danas u tramvaju pederluk.
    kak je moguće da je sve više muških osoba pederasto?
  • Hnlovac
    2.2k
    gdje si našao ovo za kvartove?
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    gdje si našao ovo za kvartove?Hnlovac

Index je izbacio:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/mozemo-apsolutni-pobjednik-izbora-za-kvartove-osvojio-ih-16-od-17-u-zagrebu/2672121.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d

Skoro sve gradske četvrti osim Brezovice su dobili, a u Brezovici je na knap bilo:
    HDZ 22,70%
    Možemo 21,37%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.