• Doktor Kunić
    5.1k
    Ljudi nemojte biti isključivi samo zato jer se ne slažete s nečijim političkim izborom.Kermit

Poštujem svačiji politički izbor ali ne poštujem bolesno stanje uma koje se prodaje pod "politički izbor".
  • NitkoBitan
    28.7k
    Ljudi nemojte biti isključivi samo zato jer se ne slažete s nečijim političkim izborom.Kermit

Ja sam iskljuciv kod nekih stvari, priznajem. Ne ide mi u glavu da se promoviraju LGBT gluposti koje su donedavno bile karakterizirane kao bolest po svjetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Zabranit i zakonski kaznit. To je u jednu ruku i promoviranje pomora stanovnistva jer su pripadnici takve populacije neproduktivni.

A osim sto su bolesni sami po sebi jos i sire bolestine poput majmunskih boginja, sifilisa i HIVa. Tu ih je sam Bog prokleo.
  • Marktwain
    623
    Kak su komunjare zabranjivale i kažnjavale od 45. tak bi i vi to radili.
    Niste isti, mda.
  • ElDorado
    4.7k
    Evo ja znam da lik koji stoji iza Senfa vec dugo godina ide redovito na tekme i na gostovanja
  • jakov1
    735
    Braćo draga, 4 godine su na vlasti, a nijednom me nitko nije na šalteru pitao na čijoj strani su moji bili 45. ili jel idem u crkvu, nitko ne prilazi mom pimpaču, mojoj ženi nitko nije preporučao abortus, a koliko vidim, prvo bijelo polje se uredno vijori na tribini.

Ne znam u kojem gradu ili stvarnosti vi živite, ali mi je drago da s njom nemam doticaja.
  • jedan u nizu
    14k
    Niti 10% BBBa nije glasalo za Senfa. Velika vecina ultrasa su desnicari.NitkoBitan

Jedno pitanje ovako random sada. (ne toliko random, zajebavam se)

Koliki postotak BBBa sluša bend šank!?
  • bluelions
    400
    Dupli gubitak u Zgu ovaj vikend. 1 jučer i 1 danas. Velika šteta
  • ElDorado
    4.7k
    Znaci Senf je peder i jugoslaven, sin hrvatskog branitelja, koji ga je upravo docekao nakon govora sa suzama u očima. Zašto? Jer vjeruje u svog sina i pravo i pravdu.
    Odjavljujem se.
  • NitkoBitan
    28.7k
    sin hrvatskog braniteljaElDorado

Kakve veze ima ciji je sin kad se zalaze za to sto se zalaze? Biti neciji sin nije nikakva referenca.
  • Marktwain
    623
    Onda nemojte zazivati i pozivati se na Sina božjeg.
  • Nolifer
    11.9k
    ni vi na dildače, pedere i lezbe :lol:
  • Pacho
    2.3k

Fenomenalna usporedba :rofl:
  • flexXy
    3k
    daj zakljucajte temu, ovaj Makrtwain je uspio dotaknut tocku iz koje se nemre vise dalje normalno raspravljat
  • NitkoBitan
    28.7k
    Znao sam da su sektasi.
  • Marktwain
    623
    Pa fala kurcu više da se zatvori ovaj gnoj od teme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.