• GZomanid
    744
    Pa BMK čemu to doprinosi. Pogledaj svijet oko sebe, globalizam je preuzeo sve spore društva. Alternativa financiranja takvih udruga je da smo mađarska, srbija ili rusija, a to mi nije previše privlačno.
  • Noel
    11.5k

Koji su se to temelji Dinama mjenjali u zadnjih 40 godina?
  • rokikaciga
    1.2k
    E pa mene boli kurac. Jer je to MOJ NOVAC. Novac koji JA uplaćujem svaki mjesec u proračun Grada Zagreba.

I jebe mi se za globalizam. Pogledaj kak je ljepo Šveđanima u globalizmu ili Švabima gdje su tamnoputi, bradati doslovno zauzeli određene kvartove i ne smiješ se šetat tim kvartovima kao u nekom lošem filmu.
  • Hnlovac
    2.2k
    Meni nije jasno kako je Bero dobio 1% više od Jonjića
  • rokikaciga
    1.2k
    Skupština zasada

Što se tiče skupštine, Možemo osvaja 39,21%, HDZ 16,77%, Selak Raspudić 13,23%, Bernardić 9,16%, Jonjić 6,13%, Lovrić 5,39%.
  • Dadox
    249
    lijepo je da imaš stav,ali to će u ovom slučaju biti stav manjine. Vređanje onih koji drugačije misle ti neće pomoći…
  • rokikaciga
    1.2k
    Kako sam ikoga uvrijedio, molim te reci? Uostalom, manjina je glasala za Tomaševića. 47% of 33% ljudi koji su glasali za Senfa.
  • GZomanid
    744
    Koji su se to temelji Dinama mjenjali u zadnjih 40 godina?Noel

Čitaj pažljivije, nisam rekao da su se mijenjali temelji dinama nego da su se meni mijenjale temeljne vrijednosti koje sam u klubu proživljavao. Prvo smo rušili jugoslaviju, onda smo rušili tuđmana i canjugu, a onda na kraju smo rušili mamića. Tu ima toliko različitih borbi da jednostavno shvatiš kako je klub nešto više i dugotrajnije od politike i od ideologija.
  • Noel
    11.5k

Koji stav manjine? U Zagrebu nije izašlo ni pola ljudi na glasanje. Na glasanje je izašla manjina vojska jugoslavena koja terorizira Zagreb.
  • Dadox
    249
    možeš relativizirati rezultate i tumačiti ih kako ti paše,ali vlast ostaje u njihovim rukama.
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    Skupština zasada

Što se tiče skupštine, Možemo osvaja 39,21%, HDZ 16,77%, Selak Raspudić 13,23%, Bernardić 9,16%, Jonjić 6,13%, Lovrić 5,39%.
    rokikaciga

Kolega kasniš i to jako. 43.51 možemo, a Lovrić na 4.24 posto. Dakle skupština je gotova
  • Noel
    11.5k

Ti čitaj pažljivije. Jel znaš što su temelji? Jel znaš na kojim temeljima se rušila i Jugoslavija i Tuđman i Canjuga i Mamić?
  • Dadox
    249
    L Ovo ti je stav kao da ja kažem da velika većina na forumu misli kao ja,ali im se ne da svađati ovdje s tobom.
  • rokikaciga
    1.2k
    Uh, Senf će koalirati sa Selakicom i to je to. Ako ovako ostane...Lovrić ostaje bez mjesta u Gradu Zagrebu?

Objasni kako sam ikoga uvrijedio, nisi mi to objasnio pošto vidim da klevećeš? I ne relativiziram ništa...govorim istinu. 47% od 33% je manjina.
  • Dadox
    249
    oprosti,pročitao sam dosta toga pa sam se valjda nadovezao na tebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.