• GZomanid
    748
    Pa BMK čemu to doprinosi. Pogledaj svijet oko sebe, globalizam je preuzeo sve spore društva. Alternativa financiranja takvih udruga je da smo mađarska, srbija ili rusija, a to mi nije previše privlačno.
  • Noel
    13.4k

Koji su se to temelji Dinama mjenjali u zadnjih 40 godina?
  • rokikaciga
    3k
    E pa mene boli kurac. Jer je to MOJ NOVAC. Novac koji JA uplaćujem svaki mjesec u proračun Grada Zagreba.

I jebe mi se za globalizam. Pogledaj kak je ljepo Šveđanima u globalizmu ili Švabima gdje su tamnoputi, bradati doslovno zauzeli određene kvartove i ne smiješ se šetat tim kvartovima kao u nekom lošem filmu.
  • Hnlovac
    2.6k
    Meni nije jasno kako je Bero dobio 1% više od Jonjića
  • rokikaciga
    3k
    Skupština zasada

Što se tiče skupštine, Možemo osvaja 39,21%, HDZ 16,77%, Selak Raspudić 13,23%, Bernardić 9,16%, Jonjić 6,13%, Lovrić 5,39%.
  • Dadox
    532
    lijepo je da imaš stav,ali to će u ovom slučaju biti stav manjine. Vređanje onih koji drugačije misle ti neće pomoći…
  • rokikaciga
    3k
    Kako sam ikoga uvrijedio, molim te reci? Uostalom, manjina je glasala za Tomaševića. 47% of 33% ljudi koji su glasali za Senfa.
  • GZomanid
    748
    Koji su se to temelji Dinama mjenjali u zadnjih 40 godina?Noel

Čitaj pažljivije, nisam rekao da su se mijenjali temelji dinama nego da su se meni mijenjale temeljne vrijednosti koje sam u klubu proživljavao. Prvo smo rušili jugoslaviju, onda smo rušili tuđmana i canjugu, a onda na kraju smo rušili mamića. Tu ima toliko različitih borbi da jednostavno shvatiš kako je klub nešto više i dugotrajnije od politike i od ideologija.
  • Noel
    13.4k

Koji stav manjine? U Zagrebu nije izašlo ni pola ljudi na glasanje. Na glasanje je izašla manjina vojska jugoslavena koja terorizira Zagreb.
  • Dadox
    532
    možeš relativizirati rezultate i tumačiti ih kako ti paše,ali vlast ostaje u njihovim rukama.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Skupština zasada

Što se tiče skupštine, Možemo osvaja 39,21%, HDZ 16,77%, Selak Raspudić 13,23%, Bernardić 9,16%, Jonjić 6,13%, Lovrić 5,39%.
    rokikaciga

Kolega kasniš i to jako. 43.51 možemo, a Lovrić na 4.24 posto. Dakle skupština je gotova
  • Noel
    13.4k

Ti čitaj pažljivije. Jel znaš što su temelji? Jel znaš na kojim temeljima se rušila i Jugoslavija i Tuđman i Canjuga i Mamić?
  • Dadox
    532
    L Ovo ti je stav kao da ja kažem da velika većina na forumu misli kao ja,ali im se ne da svađati ovdje s tobom.
  • rokikaciga
    3k
    Uh, Senf će koalirati sa Selakicom i to je to. Ako ovako ostane...Lovrić ostaje bez mjesta u Gradu Zagrebu?

Objasni kako sam ikoga uvrijedio, nisi mi to objasnio pošto vidim da klevećeš? I ne relativiziram ništa...govorim istinu. 47% od 33% je manjina.
  • Dadox
    532
    oprosti,pročitao sam dosta toga pa sam se valjda nadovezao na tebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.