• Dadox
    357
    da nisu oni osvojili Chelsea bi mogao biti i 6.
  • tp1997
    1.5k
    Znači, ako Betis osvoji a Chelsea ne bude 5., ništa od direktne EL?
  • Dadox
    357
    Chelsea mora biti među 5 u ligi ili Betis mora osvojiti Konferencijsku.Teško bu oni među 5 pa držimo se Betisa.
  • tp1997
    1.5k
    I da City pretekne Chelsea u zaostaloj tekmi, Chelsea je i dalje 5.

I onda u zadnjem kolu mogu osigurati top 5 protiv Foresta koji će najvjerojatnije prsnuti pod pritiskom.

Ne vidim zašto je nerealno da Chelsea bude među 5
  • Jaro
    10.3k
    Kakav pritisak i pucanje? Pa u premierligasima ne igraju amateri i labilni igraci iz HNLa
  • Dadox
    357
    Čini mi se da je NF favorit u toj tekmi. Ne mora biti,ali tak mi se čini…
  • ElDorado
    4.2k
    to je potpuno sigurno da Boban forsa brze, energetski jake i motoricne igrace. Za Soldu je Toplak rekao da je najbrzi veznjek lige. Ja to nisam bas vidio al tak je rekao.
  • tp1997
    1.5k
    Forest je klub koji je do prošle sezone igrao Championship, a sad imaju povijesnu šansu vratiti se u LP. Ne bi bio prvi put da se neki klub tako raspao pod pritiskom rezultata.

Prvi mi pada na pamet Hoffenheim one prve sezone kad su ušli u Bundesligu, a onda i svi chokeovi Tottenhama kad je trebalo osvojiti trofej.
  • Dadox
    357
    Za početak neka Rijeka uzme i Kup pa da barem imamo pravo na jedan kiks u pretkolima,ako već moramo u ista.
  • Dzoni
    1.4k

Već su 2 puta pod jačim pritiskom opstali u ligi, pod pritiskom izborili PL preko play offa, prvo na penale protiv Sheffielda, a onda u Londonu protiv Huddersfielda. Te tvrdnje da će ih pritisak stisnuti su rekao bih netočne ili barem nemaju toliki značaj kao tu u HNLu
  • Crni86
    11.1k
    Tovari vode… nek nasi udaraju glavom o zid… nema dalje, sve rastjerat
  • Dzoni
    1.4k
    Bez brige primadonice, postoji 37.kolo gdje će se uspjeti doć na vrh
  • crophantom
    757
    ak iduće kolo ne dobiju i dopuste da nas ovi prestignu, ja neznam kaj reci i kaj u tom slučaju zaslužuju, sve na marš iz kluba.
  • Crni86
    11.1k
    buju opet kmecali kaj im se dize transparent da se oni ne secu…. respekt od mene imaju petko i ktc koji su stajali pod sjeverom prvi u redu i pero sucic odmah iza njih. Ove ostale nabijem na onu stvar. Nisu vrijedni dinamovog dresa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.