• Dadox
    245
    da nisu oni osvojili Chelsea bi mogao biti i 6.
  • tp1997
    1.4k
    Znači, ako Betis osvoji a Chelsea ne bude 5., ništa od direktne EL?
  • Dadox
    245
    Chelsea mora biti među 5 u ligi ili Betis mora osvojiti Konferencijsku.Teško bu oni među 5 pa držimo se Betisa.
  • tp1997
    1.4k
    I da City pretekne Chelsea u zaostaloj tekmi, Chelsea je i dalje 5.

I onda u zadnjem kolu mogu osigurati top 5 protiv Foresta koji će najvjerojatnije prsnuti pod pritiskom.

Ne vidim zašto je nerealno da Chelsea bude među 5
  • Jaro
    9.9k
    Kakav pritisak i pucanje? Pa u premierligasima ne igraju amateri i labilni igraci iz HNLa
  • Dadox
    245
    Čini mi se da je NF favorit u toj tekmi. Ne mora biti,ali tak mi se čini…
  • ElDorado
    3.7k
    to je potpuno sigurno da Boban forsa brze, energetski jake i motoricne igrace. Za Soldu je Toplak rekao da je najbrzi veznjek lige. Ja to nisam bas vidio al tak je rekao.
  • tp1997
    1.4k
    Forest je klub koji je do prošle sezone igrao Championship, a sad imaju povijesnu šansu vratiti se u LP. Ne bi bio prvi put da se neki klub tako raspao pod pritiskom rezultata.

Prvi mi pada na pamet Hoffenheim one prve sezone kad su ušli u Bundesligu, a onda i svi chokeovi Tottenhama kad je trebalo osvojiti trofej.
  • Dadox
    245
    Za početak neka Rijeka uzme i Kup pa da barem imamo pravo na jedan kiks u pretkolima,ako već moramo u ista.
  • Dzoni
    1.3k

Već su 2 puta pod jačim pritiskom opstali u ligi, pod pritiskom izborili PL preko play offa, prvo na penale protiv Sheffielda, a onda u Londonu protiv Huddersfielda. Te tvrdnje da će ih pritisak stisnuti su rekao bih netočne ili barem nemaju toliki značaj kao tu u HNLu
  • Crni86
    10.2k
    Tovari vode… nek nasi udaraju glavom o zid… nema dalje, sve rastjerat
  • Dzoni
    1.3k
    Bez brige primadonice, postoji 37.kolo gdje će se uspjeti doć na vrh
  • crophantom
    396
    ak iduće kolo ne dobiju i dopuste da nas ovi prestignu, ja neznam kaj reci i kaj u tom slučaju zaslužuju, sve na marš iz kluba.
  • Crni86
    10.2k
    buju opet kmecali kaj im se dize transparent da se oni ne secu…. respekt od mene imaju petko i ktc koji su stajali pod sjeverom prvi u redu i pero sucic odmah iza njih. Ove ostale nabijem na onu stvar. Nisu vrijedni dinamovog dresa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.