• Omake
    8.3k
    Slaven Gorica OK utakmica. Komentator samo priča o krovu koji pušta.
  • tp1997
    1.4k
    Da imam po 10 eura za svaki put kad HRT komentator spomene da pada kiša, ne bih više morao raditi ni dana u životu
  • DiddyGuela
    3.4k
    Jagusic za sada ne igra bas najbolju utakmicu ali svejedno se vidi klasa u svakom dodiru. Nije to onaj klasicni veznjak, tehnicar, fantazista koji baca finte i seta tarenom... decko je bas ozbiljan potencijal, dobre fizikalije, dinamican, igra vise pozicija.

Dinamo ga MORA dovesti!
  • Jurki
    17.2k
    Dok su ubiti kak bi Cacke reko "kurac od igraca".GeneralNapoleon

Čančeloti vizionar i ocito da ih je jako dobro procijenil.

Na kraju tak i bude da bu vecini tih igraca plafon neki kebabspor.
    Nadam se velikom ciscenju, veliku vecinu ovih pickica i balerina ne zelim videti u Dinamovom dresu sljedece sezone.

Inace nisam za to da se igracima fućka i psuje.. ali ove balerine su zasluzile i zvizduke i psovke.

Cast izuzetcima kojih je jako jako malo. Mogel bi ih nabrojati na prste jedne ruke.
  • NitkoBitan
    26.4k
    Ako Slaven i Varazdin budu imali isto bodova tko ce zavrsit 4ti zbog boljeg omjera?
  • tp1997
    1.4k
    Možda je ovo samo moj deluzionalni pokušaj za uvjeriti se da ima nade i razloga za optimizam, ali...

Zbog našeg remija eliminirana je šansa da tovari puste. Štoviše, očekujem da će biti izrazito nabrijani jer se ovakvoj šansi nisu nadali.

A Belupo rutinski rješava Goricu, te dolazi na bod od 4. mjesta, što znači da apsolutno imaju za što igrati na Rujevici - a ovakav Slaven kao danas može svakome zapapriti.

Ne pobijedi li Rijeka danas, nisu nam šanse tako male.

Ako se ne varam, Varaždin. Zato Slaven mora igrati na pobjedu na Rujevici kako bi osigurali buffer za Europu ako ne osvoje Kup.
  • skener
    2.7k
    Ako nam se sve poklopi mi nećemo dobiti Varaždin
  • mlinchica
    3.1k
    U Koprivnici, po kiši i ne baš toplom vremenu, tribina puna djece (štukica), žena, u nedjelju poslije ručka. :up:
    A kada mi napokon dobijemo krov(ove) …

A jel to Carević malo popustio nakon pisanja o prelasku u Hajduk? :grin:
  • OsamŠest
    5k
    Ako Slaven i Varazdin budu imali isto bodova tko ce zavrsit 4ti zbog boljeg omjera?NitkoBitan

Varaždin je bolji, 2-1-1
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    Elez i Skelin u prvoj Hajduka. Gotovo je ja mislim
  • bbb medimurje
    4k
    vele tovari da je taj skelin strasan talent
  • Ivdzo11
    6.4k
    HAJDUK: Silić, Sigur, Uremović, Elez, Skelin, Hrgović, Krovinović, Rakitić, Bamba, Rusyn, Livaja.

Koja je ovo formacija, sta ce igrati bamba rusyn livaja
  • Jurki
    17.2k
    Možda je ovo samo moj deluzionalni pokušaj za uvjeriti se da ima nade i razloga za optimizam, ali...

Zbog našeg remija eliminirana je šansa da tovari puste. Štoviše, očekujem da će biti izrazito nabrijani jer se ovakvoj šansi nisu nadali
    tp1997

Bome je optimizam u 3 pm.
    Doveli smo se iz situacije da nam je trebalo da Rijeka do kraja uzme maksimum 4 od 6 mogucih.. sad nam treba da Rijeka prospe 4 od 6.
    Nek rade tovari kaj zele.. mi smo svoje prilike, a bilo ih je jako puno - prokockali.

Jeben napredak..
  • OsamŠest
    5k
    Koja je ovo formacija, sta ce igrati bamba rusyn livajaIvdzo11

Gasperinijevih 3-4-1-2, sa Livajom na 10ki.
  • LA BOMBA
    239
    La Bamba danas pogodi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.