db-izbjeglica
db-izbjeglica         
          IceMan
IceMan         

LA BOMBA
LA BOMBA         
          ZgDLions
ZgDLions         

emilperska
emilperska         
          Paggini
Paggini         
         Ja mislim da ne možeš kritiviti igrače. Ovi igrači su preprosto previše limitirani. Krivi su oni što su ih doveli i što nije postojala bolja selekcija. — LA BOMBA

db-izbjeglica
db-izbjeglica         
          Str1nger Bell
Str1nger Bell         
         Ja mislim da ne možeš kritiviti igrače. Ovi igrači su preprosto previše limitirani. Krivi su oni što su ih doveli i što nije postojala bolja selekcija. — LA BOMBA
Što se tiče kvalitete igrača Dinama pitajte se samo gdje su igrali ti igrači prije što su došli u Dinamo, kako su igrali i ako su uopće igrali. I onda je sve jasno. — LA BOMBA

Brusa
Brusa         
         Remi je jedina normalna opcija za koju se danas i može navijati. Ne vidim razlog kako netko može navijati za pobjedu tovara jer su onda poptuno ravnopravno u igri, a niti kako može netko navijati za Rijeku koja onda osigurava naslov. — Teofil Kateran
 db-izbjeglica
db-izbjeglica         
         Ajmo sad drvit o kurčevoj selekciji, koja je loša i koja nas je unazadila cijelu sezonu i što je sramota cijelog sportskog sektora, ali jučer je ono sramota tih 11 igrača i trenera, nikog drugog. — Paggini

LA BOMBA
LA BOMBA         
         11 bodova u ligi prvaka. — Str1nger Bell
 vjeko1701
vjeko1701         
          ZrnTSCHeZ
ZrnTSCHeZ         
         zasluga odličnog trenera Cannavara koji bi, ako bi ga pustili da radi do kraja sezone, lagano osvojio ligu — LA BOMBA

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.