• Jaro
    9.9k
    S gdje je jebena sinergija bila kad se punila Gorica u 15.00 radni dan, gdje je bila sinergija na ostalih 15 utakmica HNLa koje se nisu pobjedile? Ovo je laganini MUTD sindrom, igraci putem piskarala na placama managercica traze izlike i opravdanja i upiru prstom u imaginarne krivce... Koga god se Zvone rijesi nece mi biti zao. Prva nakupina igraca prema kojoj imam takav osjecaj i stav...

https://youtube.com/shorts/iJLxesdO43Y?si=Pn1V7M0Sujuvh9Li

Od Neve do Petka....
  • kadsemasazatalasa
    56
    U Gorici je ova ekipa pokazala svoje pravo lice.

Kad je na radni dan, u 15h se uzimalo slovodno, bjezalo s posla, i sto sve ne, oni su izašli i odigrali tekmu kao najveće pičke i beskičmenjaci. Tu tekmu sam valjda psovao kao nikad u zadnjih 15 godina.

Naslov ili ne, meni neće promijeniti narativ da u ekipi imamo beskičmenjake, seratore i ostale pičketine.

Remont potpuni je jedina opcija.

Zvone, povedi nas!
  • Dinaminjo
    1.4k
    Svi su na prodaju osim Stojkovica, Galesica i RPGa

Lb: prazno
    Cb: Galesic, Franjic (otkup), KTC, Jakir, Bernauer (ako ga vrate i ako ne igramo lp,ok je)
    Rb: RPG
    Dm: prazno
    Cm: Ljubicic, Kacavenda
    Am: Stojkovic, Mudri
    Lw: Pjaca
    Rw: prazno

Od hnl moze Valincic jer moze biti rezerva na oba beka, Mikic na posudbu.
    Nisam fan Selahia ali svaki free agent nam moze pomoc.

Badelja lijepo zamoliti pola sezone ako moze.
  • NVKOD
    4.9k
    S gdje je jebena sinergija bila kad se punila Gorica u 15.00 radni danJaro

Kad je na radni dan, u 15h se uzimalo slovodno, bjezalo s posla, i sto sve ne, oni su izašli i odigrali tekmu kao najveće pičke i beskičmenjaci.kadsemasazatalasa

E to najviše boli kao navijača. Taj poraz je jedan od najgorih koji smo doživjeli ovu sezonu, uzimajući u obzir stanje na tablici. Ljudi uzimali svoje dragocjene slobodne dane, godišnje, odlazilo se je ranije s posla + trošak putovanja, karte te utrošeno vrijeme da gledaš onakvu užasnu predstavu. Dojma sam da su neki igrači cijepljeni od stvarnosti te stvaraju krivce iz ničega kako bi prekrili svoju nesposobnost.

Imaš posao iz snova za koji si brutalno plaćen, uživaš dok "radiš" i onda ti fali motivacije za osvojiti nešto? Nema nikakvog smisla. Svi sportaši teže samo jednom cilju - biti najbolji, ako to nemaš u sebi, zašto si onda sportaš?
  • Paggini
    49.6k
    Stari moj, od 35 kola ti imaš 9 poraza, 8 ikseva i onda još cmoljiš Tironiju da su navijači zločesti šta te rugaju...

Pa dajte se nabijte svi skupa
  • GeneralNapoleon
    1.5k

Ja ne znam na koji nacin i tko im je stvorio takvu sliku nepogresivosti u vlastitim glavama. Ali ovo je fakat neprihvatljivo i nepodnosljivo kako imaju sad jos obraza cmizdrit a na kraju krajeva su glavni krivci jer su i uz sve lose odluke sigurno dovoljno kvalitetni da su sa ispravnim karakterom i stavom mogli ovo izvuc.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Mi jednostavno nemamo igrače koji će se boriti za ovaj klub i za taj dres koji nose. Ova sezona je pokazala da nema tog karaktera u svlačionici i da to jednostavno nije ekipa. Možeš ti imat uvjerljivo najbolji skup inidividualaca u ovoj ligi, ali ti to apsolutno ništa ne znači kada se oni ne bore i ne ponašaju kao ekipa.

Jedini igrači koji su više-manje standardni i koji imaju velik broj minuta, a cijelu sezonu daju sve od sebe su Luka Stojković, Kevin Theophile-Catherine i Ronael Pierre-Gabriel. Možda nepopularno, ali dodao bih i Petar Sučić. Iako sam ga nakon ozljede kritizirao jer smo bili u zaostatku pa nisam imao previše živaca, mora se priznati da je onih nekoliko utakmica ipak bilo samo posljedica povratka u formu, ali se vidi da se trudi i pokazuje to. Naravno da su ovi igrači imali periode loše forme, ali su cijelo vrijeme grizli.

Ostatak momčadi nažalost igra cijelu sezonu toplo-hladno i kada nisu u formi čak to ne pokušavaju kompenzirati. Nitko mi ne može reći da se Baturina trudi kao Stojković. Nitko mi ne može reći da je Kule unatoč svim golovima jučer i još mnogo puta bio nevidljiv. O stranim igračima neću, nažalost nisu kvaliteta za Dinamo, ali nisu oni krivi za ovo. Jer isto što je Fabio radio Kuletu, to sad Sandro radi bez ikakvog razloga Mbuku, Kangi i Cordobi, a nije da su oni koji su ispred njih u prvih 11 u nekoj izvanrednoj formi.

Nadam se da će se na ljeto pri dolasku napokon početi gledati i karakter igrača i da će sve to biti smisleno. Mudražija nije igrač za prvih 11 Dinama trenutno, ali se kod njega barem vidi da će ginuti za taj dres i da će barem u HNL-u donositi tu potrebnu energiju.
  • Paggini
    49.6k
    Mudražija nije igrač za prvih 11 Dinama trenutno, ali se kod njega barem vidi da će ginuti za taj dres i da će barem u HNL-u donositi tu potrebnu energiju.Teofil Kateran

Ovo sam i ja pomislio jučer kad sam ga vidio da nije sretan što je Goričan zabio. Najveća mana mu je što obranu ne igra nikad, ali je pitanje koliko će se to korigirati u Dinamu i koliko je to stvar njegove volje u Loksi. Također, nisam preoduševljen s Mudrim, ali je klasa od igrača, koji bi sad bio u midBundesliga klubu da ga nisu ozljede unazadile par godina.

Također, iako stvarno nisam član Soldo fan cluba i mislim da je žešće ograničen igrač, dojma sam da trkački i energetski će donijeti više nego Mišić, a posljedično i bržoj tranziciji i naprijed i nazad.

Ljubičić također mi se čini kao džukela što sam ga gledao.

Lisica također, ne mislim da je briljantan, ali je brz i fkt ga ima po terenu, a i treba mu priznati da je defanzivno odgovoran, pogotovo u kombi kad je Valincic igrao desno.

Ako je gledati ova pojačanja čisto iz nekog aspekta trčanja i energije, dosta su slični po tom pitanju (s iznimkom Mudrog, ajd).

Ako je to smjer u kojem idemo, super.
  • NORTE
    15.7k
    Iz ove perspektive nevjerojatno je kakvu smo priliku propustili ovim kiksom, možda čak i titulu ispustili.
    Trofej i LP, jebote.
    I to od potpuno rasterećene Lokomotive.
    Pa jel moguće opet ih ne dobit?!

Da, ovisili bi o drugim rezultatima, ali makar da smo izbili na prvo mjesto.

Preplaćena momčad, hvala Mariću i zaslužnima za debakl od ekipe.

Još da se vratim na bezidejnost ove momčadi.
    Prije par mjeseci sam napisao da ne znam kako ćemo nadomjestiti odlaske Sučića i Baturine.

Već neko vrijeme mislim da oni nikome neće ni faliti jer ova sezona je bez premca velika sramota, a tu ključ stavljam na kreaciju jer mi neku igru baš ni nemamo.

Znamo što ta dvojica mogu, pokazali su to dosta puta, ali jednostavno premalo.
  • BBB Mataa998
    2.4k
    Za potpuni remont treba i novaca. Pricekajmo malo da vidimo sa kojim novcima raspolazemo.
    A ako je ovo istina da im nije najbolje sjela poruka tribine onda predlazem za zadnje kolo da se za oprostaj od sezone igracima pruzi podrska uz transparent “imate sve pare,cajke,kurvetine a igrate ko picketine.”
    Zanima me kako se ova skupina nazovimo igraca moze ujutro probudit i pogledati u ogledalo. Daj to ti je posao,imas primanja najveca u drzavi,pa jel te sramota da si nikad gori,i da te boli kurac za sve.
  • Droljo
    15.9k
    Ajde da svatko još po jednom zahvali mariću i zajecu pa da bude mir. Nemrem preskočiti tolike zahvale bivšem sportskom direktoru i sadašnjem predsjedniku sve i da hoću. Treba oderat još jedan krug svatko po jednom pa da završimo sa time.
  • Marley
    4k
    Moze pliz netko staviti cijeli clanak? Ne mogu otvoriti.
  • tp1997
    1.4k
    sigurnu EL koja isto visi zbog pobjede Crystal Palacea jučerTeofil Kateran

Kako Palaceovo osvajanje kupa utječe, koji su sad uvjeti da imamo sigurnu skupinu EL ako smo 2.? Gubim se u svim tim kalkulacijama.
  • Dadox
    248
    Ne odgovara nam to jer Chelsea sad mora biti minimalno 5 ili osvojiti Konferencijsku.Teško će biti peti…Betis nam odgovara da osvoji jer onda još za Rijeku navijamo u kupu.Ostalo se slaže koliko vidim…
  • tp1997
    1.4k
    Ali nije li to vrijedilo i prije Palaceovog osvajanja FA kupa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.