Ja mislim da ne možeš kritiviti igrače. Ovi igrači su preprosto previše limitirani. Krivi su oni što su ih doveli i što nije postojala bolja selekcija. — LA BOMBA
Ja mislim da ne možeš kritiviti igrače. Ovi igrači su preprosto previše limitirani. Krivi su oni što su ih doveli i što nije postojala bolja selekcija. — LA BOMBA
Što se tiče kvalitete igrača Dinama pitajte se samo gdje su igrali ti igrači prije što su došli u Dinamo, kako su igrali i ako su uopće igrali. I onda je sve jasno. — LA BOMBA
Remi je jedina normalna opcija za koju se danas i može navijati. Ne vidim razlog kako netko može navijati za pobjedu tovara jer su onda poptuno ravnopravno u igri, a niti kako može netko navijati za Rijeku koja onda osigurava naslov. — Teofil Kateran
Ajmo sad drvit o kurčevoj selekciji, koja je loša i koja nas je unazadila cijelu sezonu i što je sramota cijelog sportskog sektora, ali jučer je ono sramota tih 11 igrača i trenera, nikog drugog. — Paggini
11 bodova u ligi prvaka. — Str1nger Bell
zasluga odličnog trenera Cannavara koji bi, ako bi ga pustili da radi do kraja sezone, lagano osvojio ligu — LA BOMBA
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.