• IceMan
    3k

Nikada, ni u kojoj situaciji, baš nikada nije naslov nebitan.

Pa makar nemremo smislit te, da ne velim kaj, od igrača!
  • LA BOMBA
    239
    Ja mislim da ne možeš kritiviti igrače. Ovi igrači su preprosto previše limitirani. Krivi su oni što su ih doveli i što nije postojala bolja selekcija.

I nemojte sad o pobjedi nad Milanom koja je zasluga odličnog trenera Cannavara koji bi, ako bi ga pustili da radi do kraja sezone, lagano osvojio ligu.

Što se tiče kvalitete igrača Dinama pitajte se samo gdje su igrali ti igrači prije što su došli u Dinamo, kako su igrali i ako su uopće igrali. I onda je sve jasno.
  • ZgDLions
    1.1k

Kaj je najgore da ove naše staviš u Istru, Varaždin, Belupo… bili bi dobri.
    Stojke, Mbuku, Cordoba, pa čak da i Kanga bude nekom špica ne bi baš pričali da nikaj ne vrede.
    Sa kojim su rosterima klubovi nama radili probleme to je čudo, na kraju uzmeš Galešića Rijeci koji je bio jedan od naj i kod nas brljavi sa kartonima, odlukama na terenu, duelima, ma pola tekmi je bio ispodprosječan uz pokoju dobru loptu i spašavanje protiv Hajduka.
    Kak ti likovi nemogu proigrati kod nas to je čudo.
    Više nije do trenera, uprave, sportskog direktora, igrača, valjda je netko uroke bacio na ovu sezonu.
  • emilperska
    10.5k
    Dugo nisam bio ovako loše radi Dinama, a imam feeling da ce nakon jogurtove pobjede dns bit jos gore..

Danke Zajec, Skender, Marić..
  • Paggini
    49.5k
    Ja mislim da ne možeš kritiviti igrače. Ovi igrači su preprosto previše limitirani. Krivi su oni što su ih doveli i što nije postojala bolja selekcija.LA BOMBA

Joj daj poštedi me, pa 11 kontejnera smeća bi jučer pobijedilo tu Lokomotivu.

Ajmo sad drvit o kurčevoj selekciji, koja je loša i koja nas je unazadila cijelu sezonu i što je sramota cijelog sportskog sektora, ali jučer je ono sramota tih 11 igrača i trenera, nikog drugog.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    A evo, sve i da uzmu naslov, što onda?
    Aplaudirat ćemo im? Oni imaju 59% osvojenih bodova!?!?

Jeste išli u školu, na faks?
    59% tamo nije dovoljno ni za "dovoljan (2)"!

Loša selekcija igrača?
    Lokomotiva je genijalno selektirana, pogotovo u utakmici koja im ne znači apsolutno ništa, čisti prestiž. Nazovimo ih pravim imenom, hrpa preplaćenih i razmaženih beskičmenjaka.

Momčad prvaka bi jučer izašla na teren i ako treba zubima unijela loptu u gol nekoliko puta, pogotovo protiv ispodprosječne hnl momčadi poput lokomotive.
  • Str1nger Bell
    2.1k
    Ja mislim da ne možeš kritiviti igrače. Ovi igrači su preprosto previše limitirani. Krivi su oni što su ih doveli i što nije postojala bolja selekcija.LA BOMBA

Što se tiče kvalitete igrača Dinama pitajte se samo gdje su igrali ti igrači prije što su došli u Dinamo, kako su igrali i ako su uopće igrali. I onda je sve jasno.LA BOMBA

11 bodova u ligi prvaka.

Da se skupilo 11 ljudi sa foruma kojima je Dinamo sve na svijetu, bolje bi izgledali nego ovih 11 tetkica kojima treba posebna motivacija dva kola prije kraja.
  • Brusa
    3.1k
    Remi je jedina normalna opcija za koju se danas i može navijati. Ne vidim razlog kako netko može navijati za pobjedu tovara jer su onda poptuno ravnopravno u igri, a niti kako može netko navijati za Rijeku koja onda osigurava naslov.Teofil Kateran

Ako hajduk dobije i potpuno su ravnopravno u igri, kako kažeš, a mi doma ne možemo dobiti varaždin u zadnjem kolu da budemo prvaci, onda stvarno....
    Nemam riječi kojima bi to opisao, onda jebote zaslužuju da im mi nosimo pješke pehar iz Zagreba koliko smo jadni...
  • db-izbjeglica
    17.5k
    Ajmo sad drvit o kurčevoj selekciji, koja je loša i koja nas je unazadila cijelu sezonu i što je sramota cijelog sportskog sektora, ali jučer je ono sramota tih 11 igrača i trenera, nikog drugog.Paggini

Kako ta selekcija može dobiti qarabag, salzburg, slovan, milan, odigrati x sa celticom i monacom? Sve momčadi višestruko kvalitetnije od svih hnl klubova.

Treba jasno i glasno reći, papci biraju utakmice!

Ono jučer je bio tipični stav, lako ćemo...i onda kad zaluta šamar, nisu dovoljno dobri da okrenu stvar. Ako oni nakon svega nisu svjesni da u svaku utakmicu moraju ući 100%, onda su jednostavno i glupi, uz sve ostale "epitete"
  • LA BOMBA
    239
    11 bodova u ligi prvaka.Str1nger Bell

Ispred Dinama je bilo 24 klubova u LP.

To je ekvivalent da si završio poslednji u grupi po starom sistemu. Zbog tog novog sistema neki klubovi su poćeli razmišljati da su Real Madrid.
  • Dino
    3.6k
    Decki, jel moze molim vas neko poslat link za tovare i rjecane danas ak nije frka?
  • vjeko1701
    14.9k
    Dobra matematika.

Stari sistem 32 kluba, 16/32 prolaze skupinu dok 17-24 idu u europsku ligu. Zadnji klubovi su 25-32.

U ovom sistemu je ovo kao da smo bili treći u skupini u starom i još k tome ne najlošiji treći jer bi prenešeno bilo 18/36 prolazak skupine dok bi treći zauzimali 19-27. Zadnji u skupini bi bili 28-36.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Znači nakon svega ove sezone i šamaranja u križ-kraž svih klubova međusobno, uključujući sinoćnju tekmu "sestrice" i dalje se naveliko špekulira o dogovorima, puštanju, dijeljenju trofeja...

Fakat je taj mentalitet za posebna izučavanja...

zasluga odličnog trenera Cannavara koji bi, ako bi ga pustili da radi do kraja sezone, lagano osvojio liguLA BOMBA

na kojim si ti drogama...
  • Mali Zeus
    17.2k
    cannavaro je to svakako dokazao.

Oh wait.

Selekcija ne selekcija da su bili pravi prošetali bi se ligom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.