• crophantom
    395
    a onda se ne čudim, on je s onim supermen potezom pokazao svoj IQ... bacio se ko da snima Nemoguću misiju s Tomom.
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Sto duze razmilsjam to sam vise ljut. I nakon svih sranja koja su nam priustili ove sezone bih im oprostio da su dobili sad sve do kraja pa sta bude.

Ali ovo me toliko frustrira da je tesko nac rijeci za to. Da nisu u stanju za 5 utakmica nac motivacije i odigrat ih kako treba je meni jednostavno nevjerojatno.

Tolko puta su zasrali ove sezone i oni se nanovo i nanovo uspiju nadmasit i nazivcirat me jos vise. Jednostavno nemjerljivo odvratan karakter ova ekipa ima.

I kao slag na tortu vrate tovare natrag u igru. Da citiram Toplaka: "Ha nis uzmes pusku i ubijes se."
  • Chempers
    602
    Sportska je pravda što smo ostali bez naslova. Sad izvolite neki kurac i napraviti demokratska upravo, da se ovo više ne bi ponovilo.
  • Paggini
    49.4k

Ja nisam ni ljut, mene je ona Gorica slomila potpuno, tu utakmicu se ogolio sav karakter ove momčadi i izgubio sam baš svo veselje i uzbuđenje oko naslova.

Pobjeda nad tovarima na titu je vrhunac cijele sezone i to me usrećilo nemjerljivo, vratili smo dio dostojanstva i posrali se po svim tim tifusarima, no nisam očekivao da ćemo biti prvaci, osim u nekoj ludoj kombinaciji.

Doduše, nisam očekivao ni ovakvu besramnu utakmicu protiv Lokomotive, ali nije me ni iznenadila, nije da nismo navikli - Varaždin iks, Istra dvije tekme, Rijeka tri tekme, Hajdug tri tekme, Lokomotiva poraz na Kranjči, Gorica, Osijek tri tekme....

Naviknuli smo već na ovo jbg.
  • Agramer86
    561
    Koji je ono put jučer pogođen okvir gola ove sezone?
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k
    Meni osobno se jebe za titulu, jer ruku na srce nikako nismo zaslužili.
    Sinoć sam nakon tekme bio ravnodušan, ali sam onda doma u miru pogledao sažetak i baš se raspizdio - imaš dvije tekme do kraja u kojima se trebaš baciti na glavu pa kaj bude, a ti odigraš ko zadnja p...a!
    Ako ništa drugo, zbog navijača i čistog obraza.
    Da ti onaj huk s tribina, prekrasne koreografije, zanos, podrška i sve te jebene emocije ne mogu biti motiv, ja ne mogu shvatiti...
    Očito ste nakupina preplaćenih manekena (čast izuzecima), koje boli ona stvar za sve gore navedeno i to je jebeno žalosno!
    Kao i svi, očekujem totalni remont - Zvone, napalm i prži!

A mi se prijatelji, vidimo sljedeći vikend opet na Sjeveru, jer Dinamo se voli bez interesa, u dobru i zlu :heart:
  • crophantom
    395
    Sad ću tu riskirati ban, ali ja ću danas u jadranskom derbiju potiho "navijati" za Rijeku, da se bar to 2. Mjesto osigura. Jer neznam za vas, ja ne vjerujem da ova ekipa kad je stani pani može dobiti defanzivno izuzetno organizirani Varaždin.
    Na taj način dobivamo mirnije ljeto za remont ako izbjegavamo početak kvalifikacija 14.07.
    Eto, nije čak da ne vjerujem da Rijeka može kiksati protiv Belupa, nego nakon svega ja ovim dečkima više ne vjerujem ni 2 posto.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Matematičke šanse su još tu i po meni postoje sigurno šanse da Rijeka kiksa u iduće dvije utakmice. Da, ova ekipa nema karakter, ne trude se, ne bore se i jednostavno tako ne može ići dalje. Ali ne kužim čemu odustajanje makar šanse bile 0,01%. Ovo je nogomet, a barem svi ovdje valjda znamo da nogomet nosi svakakva iznenađenja i da nitko nikad nije siguran. Pa tako nije ni sada Rijeka. Naši igrači su mi zgadili ovu sezonu i nanijeli su nam tolike sramotne poraze i kikseve, ali to sigurno ne znači da treba odustati i sada navijati za Rijeku kako bismo imali sigurnu EL koja isto visi zbog pobjede Crystal Palacea jučer.

Igračima koji su zaslužni za sve ovo se ne smije oprostit i treba ih nagraditi odlaskom iz kluba ovo ljeto, ali to ne znači da sada treba odustati. Ako smo izdržali cijelu ovu sezonu izdržimo još do nedjelje. Možda nas nogomet iznenadi i možda ona nesreća od tih dvadesetak pogođenih okvira gola se pretvori u sreću i Rijekina dva kiksa.

Di je nestalo ono Nema predaje?
  • crophantom
    395
    Nismo se mi predali, ali kad te neko prevari tolko puta, jel ti znaš s kojim grcem bi iso na VŽ sa saznanjem da moramo dobiti da nas mitomanija ne prestigne? Pa brijem da nebi spavao 2 dana prije tekme znajući da ovisim o tome jel Stojke il Kule imaju svoj dan, a nisam siguran da mogu još jednu takvu preživjeti i ostati normalan.
  • masacusec
    5.3k
    Kada bismo nekom suludom računicom osvojili naslov, stvorio bi se narativ da je sezona bila uspješna, da smo se u zadnjih mjesec dana izdigli ko fenix iz mrtvih i realizirali onu "a što ako uspijemo"?!

No ovaj, ipak realan scenarij u kojemu smo sve popušili ove sezone bit će katalizator za velike igračke promjene za sljedeću sezonu u kojemu će, nadam se, i nedodirljivi dobiti svoju zasluženu kaznu, na ovaj ili onaj način.

I ne, oni bijedni tovari nisu mi nikakva utjeha!
  • ruicosta
    287
    Idealan scenarij u ovoj ljigavoj sezoni je da danas tovari i srbi odigraju x. U zadnjem kolu je sve moguce, dogovorimo jagusica za milju vise ako iscupaju bod

Hvala i doviđenja. No half measures.
  • NVKOD
    4.9k
    24sata

Bez sinergije igrača i navijača nema ni velikih uspjeha. A toga je falilo u finišu ovakve sezone!

Dinamovim igračima nije najbolje sjeo transparent 'Igra li vam se danas ili opet šetnja', pa ni poslije velike pobjede na Poljudu nije bilo onog slavlja navijača i igrača. Niti prave sinergije koja će povezati teren i tribine...

A kaj bi trebali? Skandirati im, potapšati po ramenu nakon kaj odigraju kriminalno? Nikad više poraza, nikad više primljenih golova i onda bi očekivali nešto više od nas. Pa nismo im mi mame. Imaju sve - najbolje plaće, najbolje uvjete, najbolji teren, nikad veću podršku ljudi na tribinama i oni se odluče šetati u najbitnijoj utakmici sezone. Ma gadi mi se sve...

Navijači su odradili svoj posao, ali oni očito svoj nisu. Toliko mlitav pristup da bi za kaznu trčali maraton oko travnjaka. You had one job!
  • Izet Hajrović
    4.9k
    neka si pitaju kolege iz jednog južnijeg kluba kako je to trenirati pod zaštitom policije. Što bi više htjeli? Imaju podršku tijekom svake utakmice uz individualne ekscese prema pojedincima, ali nitko u takvim situacijama ne bi imao takvu podršku. Najgore što su od navijača dobili su zasluženi zvižduci, ali po završetku utakmica. Još najbolje da navijači budu krivi za ovaj debakl.
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Gdje je obraz? Unistili su nas vlastiti igraci i onda jos glume uvrijedene frajle? Sramota! Centa vam platit ne bi trebalo jer su pare ocito jedino sto vas briga. A tolko dugo kolko one sjedaju boli vas za sve.

A sto ako uspijemo odigrat dve utakmice ne preko one stvar?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.