• criticus
    3.6k
    Na zapadu je već dosta kaotično. Ljudi traže svoja mista a dice ko u priči. Moglo bi ovo i premašit kapacitet zapada dolje :lol:
  • Ludovic IX
    8.4k
    Zapad mi izgleda lijepo ispinjwno ali sam i sam na zapadu pa možda ne vidim dobro. Na sjeveru fali još bar 1000 sa ulaznicama a počinje za 15 min
  • rioda
    8.4k
    Zapad je pun, osim malog dijela skroz desno prema jugu
  • mlinchica
    3.1k
    I jesmo zadovoljni? Jel nas tko prebrojao?
    Sjever se skroz popunio do poluvremena, a ako su ZD2 i 1 bili gotovo skroz puni, nadam se da je i ostatak tribine.
    Nisam nigdje naletila na fotku zapada.
  • ElektricnaInfluencija
    354
    Bilo nas je 8981. Ja bih rekao sasvim solidno.
  • crophantom
    411
    jesu u to ubrojeni klinci? Na ZD4 na kojem sam bio mislim da je bilo jedno sto ljudi više od kapaciteta radi klinaca, bilo je i nervoze u nekim momentima :D
  • Neron53
    1.6k
    Ako su klinci mogli uci bez ulaznica, onda nisu ubrojani a onda je realna brojka od 10ak soma a vjerojatno i vise.
  • crophantom
    411
    Mislite da za VŽ krećemo odmah sa otvorenim sjevernom i zapadom gore ili u ovoj situaciji nemaju muda za tak nešto? Ja se nadam da će ljudi svakako doći, protiv Osijeka kad smo bili na -8 najbolja zajebancija bila na stadionu, zakaj ne ponoviti...
  • rakurs
    1.3k
    Ne znam, evo ja sam bio na svim domaćim utakmicama ove sezone + Gorica i Kranjčevićeva, nagledao sam se svega i svačega, toliko puta govorio "da neću više ići, ko im jebe mater", a već u ponedjeljak izmišljao razloge da curi pokvarim planove za piknik koje je smislila sva oduševljena dok sam joj objašnjavao zašto mi je pun kufer i Pjace i Baturine i ovoga i onoga.

Kao što je netko rekao, većini ljudi je bitno da je Dinamo u igri, ali u isto vrijeme i da je napeto, to ih pokreće i jbg, to će uvijek biti tako, i to ne samo kod nas. Evo tovari su danas trebali igrat pred max 20.000 ljudi, ali vjerojatno će ih ipak biti nešto više s obzirom da smo ih koliko toliko vratili u život.

Ja sam i u nedjelju na Varaždinu, i ne sramim se reći da soliram svaki puta jer jbg, u okolini imam puno onih primjeraka pasivnih Dinamovaca koje ne mogu dofurat pa čak niti kada je najnapetije. Ali da mi je dosta svega, je, volim misliti da sam razuman i da me pokreće isključivo Dinamo, ali ova sezona je na mene ostavila velike tragove, vjerojatno jer je prva ovakva kaotična od kada aktivno pratim Dinamo. Tako da, kako god završila ova završnica, jedva čekam period od 26.5. do početka prvenstva, osim ako kojim slučajem tovari ipak osvoje.
  • crophantom
    411
    Nemoj se sramiti, ja također 85 posto utakmica soliram, okružen sam ekipom kaj kroz tjedan na poslu i pivu po cijele dane filozofira o Dinamu, a kad ih pitam jel idemo, eventualno na Rijeku i Hajduk, za drugo imaju 100 izgovora, osim Zagoraca koji nekad potegnu i na neku manju. Ali već sam se ushemio, postalo mi je pod normalno, pa ide ko il ne, meni je dobro :D
    Edit: čak znam i par bisera kaj su pokupovali pakete za LP I to ne samo za sebe, pa je protiv Monaca bila kiša, protiv Borrusije je bilo ma ionak ćemo spusiti, a protiv Celtica ma koji ću kurac na Celticu. Na Milan su neki išli, ali polovici je bilo hladno. Jbg
  • Neron53
    1.6k

Ako danas rijecani osvoje prvenstvo, samo idioti bi otvarali u startu gornje tribine.
  • pjetlić
    111
    Ja sam zadnjih 3-4 doma isao isto solo, nemam zivaca slusat nekoga pored sebe
  • NVKOD
    4.9k
    Siguran sam da je, nakon svih šokova ove sezone (pogotovo sad Loksa), Klubu cilj da se popuni zadnja sjedalica na Maksimiru radi dodatne "motivacije" i da će samim time cijene ulaznica biti simbolične, kao prošle godine protiv Rudeša, znači 5 €. Također, otvorit će se sve tribine odmah.

Živi bili pa vidjeli.
  • mosad
    1.4k
    5 €NVKOD

Petica je dobra simbolika, otprilike toliko utakmica su ove sezone odigrali na razini dostojnoj našeg dresa
  • NitkoBitan
    26.4k
    Nikada nisam bio zagovornik besplatnih ulaznica ali s obzirom na to sto su nam sve priustili ove sezone... Da se razumijemo imam godisnju i cijena ulaznica me ne dira.

Tj. ajde, clanovi besplatno na svaku tribinu a ostali simbolicno nesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.