• Droljo
    16k
    Al će ti onda ti ljudi koji su ušli džabe očekivati džabe ulazak na neku drugu utakmicuKeyser Soze

Ko ih jebe
  • crophantom
    409
    kuzim ja kaj ti oces reci, ali mislim da si u krivu. Kakav je to marketing? Imaš proizvod, nas su utakmice, nečiji drugi su, neznam, kreme za sunčanje, sta god. I sad imaš predviđeni vrhunac potražnje, zadnja tekma, biti ili ne biti, van Europe tvoj apsolutni vrhunac kaj možeš imat od proizvoda, a daješ ga džabe. Pa ko će ti onda platit tekmu s Vukovarom 15.9. Iduće sezone po kiši? To je kontra marketing.
    Ko da ova fiktivna firma kaj prodaje kreme 7.5. Pred koncert MPTa, najavljeno je vani +48, a ti kažeš, ovaj vikend kreme za suncanje džabe. Glupa paralela skroz, samo ocu reci, ne spuštaš cijenu kad bi proizvod trebao biti u top potražnji.
    Cijena treba bit ista, a kod većine klubova bi za ovakvu tekmu i digli cijenu, jer cijenis svoj proizvod.
    Ak ga sam ne cijenis, netrebamo očekivati ni od publike to.
  • criticus
    3.6k
    Ajmo ajmo šta se čeka s tim ulaznicama. Poist ću se do nedilje.
  • Olmić7
    73
    Ulaznice za utakmicu Dinamo - Varaždin ⚽️

25. svibnja u 17 sati

Cijene ulaznica:
    ️ Zapad dolje - 15€ za članove, 20€ za sve ostale navijače
    ️ Zapad gore - 10€ za članove, 15€ za sve ostale navijače
    ️ Sjever dolje - 7€ za članove, 12€ za sve ostale navijače
    ️ Sjever gore - 7€ za članove, 12€ za sve ostale navijače -

➡️ ONLINE prodaja ulaznica započinje u utorak, 20. svibnja, u 11 sati, a završava na dan utakmice, u nedjelju, 25. svibnja u 17 sati

➡️ Prodaja ulaznica na Ticket pointu odvijat će se u petak, 23. svibnja i u subotu, 24. svibnja od 11 do 19 sati te u nedjelju, 25. svibnja od 11 do 17:45 sati

➡️ Članovi će moći iskoristiti pogodnosti besplatne ulaznice za tribinu Zapad gore
  • criticus
    3.6k
    Spektakularna najava! Naježio sam se... :lol:

Inače jel opet greška za članske ulaznice za SG il stvarno neće vrijediti za nju?
  • mlinchica
    3.1k
    Fan zona bit će otvorena od 13:00 do 23:59 sati.
  • NitkoBitan
    26.4k
    Dosljedno.
  • Ivan1
    12
    Oce li ostat do petka karte za SD, sto mislite? Volio bi imat onu kvaliteniju ulaznicu za kolekciju a ne isprintanu online
  • NORTE
    15.7k
    Oce li ostat do petka karte za SD, sto mislite?Ivan1

Mislim da neće, ali možeš pratit stanje preostalih ovdje na temi kao i na online sustavu.
  • Ivan1
    12

Ma kupit cu onda cim izadje za svaki slucaj
  • Niko1986
    1.5k
    Jel postoji procedura kojom klub zabilježi imena i prezimena ovih koji na objavi Dinama traže besplatne karte za Varaždin i doživotno im zabrani dolazak na Maksimir?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.