• javolimtebejako
    2.3k
    kaze sofascore, od dolaska u dinamo:

udarci na gol: 168
    udarci u okvir: 35
    golovi: 4

bilo bi zanimljivo imat grafiku di idu ti njegovi udarci
  • Crni86
    10.2k
    preko tribine uglavnom, ali zato izbijanja iz nasih 16 ugl uvijek zavrse na nozi suparnika….
  • NVKOD
    4.9k
    bilo bi zanimljivo imat grafiku di idu ti njegovi udarcijavolimtebejako

Ako igramo na Maksimiru, onda te lopte završe u nastambi lavova u ZOO-u pa nek se lavovi igraju.

Sljedeći trener treba zabraniti Mišiću da uopće pomisliti pucati po golu. 90 i neka minuta, svi se žure zabiti taj gol i onda odlučiš pucati, a znaš da zadnjih 30 udaraca nisi pogodio okvir gola, gdje je tu pamet?
  • Teofil Kateran
    2.4k
    bilo bi zanimljivo imat grafiku di idu ti njegovi udarcijavolimtebejako

Ne bi bilo zanimljivo vidjeti grafiku jer udarci većinom idu izvan grafike.
  • Jaro
    9.9k
    kaze sofascore, od dolaska u dinamo:

udarci na gol: 168
    udarci u okvir: 35
    golovi: 4

bilo bi zanimljivo imat grafiku di idu ti njegovi udarci
    javolimtebejako

Jos jedan dokaz da Dinamo vec duuugo nema trenera, analiticara, nista... uz ovakvu preciznost bi kod trenera zavrsio na klupi cim proba udarac...
  • DiddyGuela
    3.4k
    Za njegove udarce ne trebas analiticara nego Starlink.
  • Paggini
    49.4k
    Opet ponavljam, meni je jedan od najvećih misterija još uvijek zašto on ne može ocean iz broda pogoditi jer prve dvije sezone je fkt imao super udarac, baš po mjeri jedne osmice - snažan i precizan. Ne znam u kojem trenutku se to potpuno raspalo.

Bizarno, baš bizarno.
  • Markelo
    3.3k
    Na njegove udarce protivnički igrači ne moraju ni izlazit u blok. Kao loš tricaš kada stane iza linije od 3 poena, pustiš ga da šutira.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Bio sam mišljenje da bi on od senatora trebao ostati.

Promijenio sam mišljenje.
  • ElDorado
    3.7k
    Ja mislim da on treba u Paok. Za igru u Dinamu nema vise nikakvog motiva.
  • Crni86
    10.2k
    Faze Nouns pise da su neki igraci napustili jucer stadion kao da su termin igrali te je dodao da neki ne zasluzuju kapetansku traku- mislim da je to ciljano na ovog gospodina.
  • Droljo
    15.9k
    Ademi, risto, petković, moha, perić, bočkaj, mmaee, kanga, mbuku, zagorac, bernauer, bulat a od sad po novom i mišić su kod dosta vas prekriženi :lol:
    To je 13 igrača ljudi moji...
    Možda krivi klub pratite.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.