• OsamŠest
    5.4k

Koliko ja znam, po pravilniku se gleda gol razlika. Međusobni omjer stupa na snagu samo u slučaju odluke o prvaku, europskim pozicijama i ostanku. Obzirom da liga traje, ovo nije finalni poredak i međusobni omjer još uvijek nije uračunat.

Da je odigrano posljednje kolo, Rijeka bi bila prva u slučaju istog broja bodova.

Ako griješim, neka me netko ispravi..
  • deda
    37.4k
    100% si u pravu.
  • rioda
    8.6k
    Kako smo mi sad prvi na tablici ako Rijeka ima bolji medjusobni omjer u razlici golova?wolfgang14

Imamo trenutno isti broj bodova i istu gol razliku (+27), a idući kriterij je više postignutih golova, u čemu smo mi bolji. Ali kako je kolega @OsamŠest naveo, na kraju sezone se poredak za odlučujuće pozicije gleda po međusobnom omjeru ekipa s istim brojem bodova.
  • bongo
    1.1k
    Ako griješim, neka me netko ispravi..OsamŠest

Ne griješiš. Ovo je točno. Tako bi teoretski kada četvrto mjesto ne bi vodilo u Europu u slučaju istog broja bodova gledali gol razliku, a kada bi ta pozicija nosila plasman u Europu onda se u slučaju istog broja bodova gleda međusobni omjer.

Dok prvenstvo traje gleda se samo gol razlika
  • NORTE
    16.1k
    Idemo Slaven!
    Treba nam njihova pobjeda.

Onda navijamo za X na Poljudu koji službeno izbacuje zlo iz igre i nudi nam šansu da preskočimo Rijeku ako kiksa protiv Slavena.
  • DiddyGuela
    3.6k

Sve to i onda nasi uđu u zadnje kolo i lagana setnjica terenom 90. minuta :cool:
  • Paggini
    52k
    Onda navijamo za X na Poljudu koji službeno izbacuje zlo iz igre i nudi nam šansu da preskočimo Rijeku ako kiksa protiv Slavena.NORTE

Realno danas nama paše sve - jedinica i iks i još uvijek smo u igri, dvojka znači konačni kraj ovih jebenih muka i kalvarije i da se napokon svi odmorimo nakon ove sezone, a Rijeka slavi naslov usred poljuda i armada urla umri livaja.

Sve nam igra.
  • Odani Zgd
    565
    Šupci i jedni i drugi,Hajduk mislio revijalu odigrat uz kojeg juniora,čak se i prekid spominjao kao opcija,sad budu grizli i jedni i drugi,tako da bi jedan X mogao lagano danas
  • sport
    4.7k
    Ako Rijeka danas ne pobijedi onda za naslov u zadnjem kolu imamo iste šanse kao i oni.Ovo prvenstvo je pokazalo da nikome nije lako doći do unaprijed upisanih bodova.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Cak i da bude remi danas jesmo li mi uopće sposobni dobiti Varaždin...
  • DrawTube
    7k
    Osvajamo 100% sam siguran, Rijeka danas i protiv slavena neće znati kaj ju je snaslo
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Motivirani Varazdin? Ne. Cak ni s onim truplom Antunovicem u napadu i Cuicem u vezi.
  • IceMan
    3.1k
    Ja danas navijam isključivo za remi.

Neka tovari ispadnu iz matematički svih kombinacija (iako su one male), a nama se da šansa za zadnje kolo.

Jebo ga ja, ak me već maltertirate 32 tjedna….onda ću još nekako izdržat taj jedan.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Remi je jedina normalna opcija za koju se danas i može navijati. Ne vidim razlog kako netko može navijati za pobjedu tovara jer su onda poptuno ravnopravno u igri, a niti kako može netko navijati za Rijeku koja onda osigurava naslov. Rijeka itekako može kiksati u zadnjem kolu, isto kao što možemo i mi. Ali današnjim remijem svakako i dalje imamo šanse koje nikako nisu zanemarive jer je Rijeka ove sezone pobijedila Slavena samo jednom od četiri odigrane utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.