• prefontaine
    2.1k
    Pa treba tražiti CV, tako su naši diletanti tražili od Cannavara CV, on im poslao igrački umjesto trenerski (trenerski mu je prazan, nešto sitno ima pisano na nerazumljivom kineskom pismu), i ovi rekli: "to je to, Napoli, Parma, Inter, Juventus, Real Madrid, svjetski prvak, zlatna lopta, uzimamo".
  • Dudu 9
    688
    Dvije totalno drugačije situacije, Bobana je CV trašio lik koji nema pojma o nogomet kao ni o klubu u kojem je tada bio član uprave a sada je na neku foru dogurao do predsjednika.

Dovoljno je vidjedi kakvi su rezultati kluba od kako je on glavni i sve ti je jasno, uostalom nisu navijači Milana bezveze ogorčeni zbog odlaska Bobana i Maldinia.
    99% komentara ispod videa je podrška Bobanu i svemu što je rekao i zgražanje tko im sada vodi klub.

Evo jedan primjer.
    Bivši prvak, bivša zvijezda Milana, bivši menadžer FIFA-e i UEFA-e i sadašnji predsjednik zagrebačkog Dinama. Scaroni najviše može staviti bivšeg robijaša u životopis.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Samy Mmaee je naš najbolji stoper.
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    ni p od penala ono nije bilo, a moguce ni ofsajd, treba biti realan.
  • IceMan
    3k

Za penal se ne mogu složiti. Ako gledamo samo snimku preko TV-a iskreno i više vuče na ne nego da.

Al da ti se ne zaklinjem, sa sjeverne tribine iz kuta di sam ja bio se točno u sekundu vidjelo kako ga je zapleo.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Rijeka će kiksat i sutra i protiv Slavena, a mi pobijedit Varaždin.

Današnja utakmica me dotukla, i možda sam lud, ali nekako i dalje vjerujem da ćemo osvojit naslov. Rijeka ne igra dobro u zadnje vrijeme i u većini njihovih utakmica nijanse odlučuju i zato mislim da nije toliko nerealno da kiksaju u iduća dva kola. Sutra igraju s tovarima gdje vjerujem da bi mogao biti X, Rijeka će vjerojatno biti bolja, ali će tovari doći do boda preko livaje što je preslika većine hajdukovih utakmica.

U zadnjem kolu Slaven dolazi na Rujevicu i vjerojatno će imati za što se boriti. Slaven je ove godine imao dobre rezultate i igraju zanimljiv nogomet. Uostalom nije da ih Rijeka baš ubija sa H2H ove sezone jer Rijeka ima samo 1 pobjedu, Slaven jednu te su tu i dva remija.

Naravno da naši igrači ne zaslužuju naslov ove sezone sa ovakvim igrama i sramotnim rezultatima, ali mislim da će pobijediti Varaždin i mislim da jednostavno svi mi ovdje zaslužujemo titulu ove sezone nakon što smo doživjeli i preživjeli sve one sramote od Slavena, pa 4 komada na Maksimiru od Osijeka, preko Lookomotive, 4 komada od Rijeke, 3 komada do Istre pa sve do ovog remija danas.

Ako sam vjerovao na -8, vjerovat ću i sad do kraja, bio taj kraj sutra ili za 8 dana.
  • Brusa
    3.1k
    Bernauer je bolji od Galešića i velika greška je bilo njegovo slanje na posudbu.
  • prefontaine
    2.1k
    Poklonili su nam penal, njima su poništili čist gol, njima su dali crveni bez razloga, njihovi su se doslovno izmicali u pojedinim situacijama, a zadnjih par napada su išli grlom u jagode, ciljano da bi im naši mogli iz polukontre uzeti loptu, igrali smo na našem stadionu, pred našim navijačima. I uz sve to ova nakupina preplaćenih tetkica nije uspjela pobijediti. A možda je i bolje.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    njima su dali crveni bez razlogaprefontaine

Sve pet, ali kako je točno ono bio crveni bez razloga?
  • vjeko1701
    14.9k
    Poklonili su nam penalprefontaine

Nisu

njima su poništili čist golprefontaine

Bilo je zaleđe

njima su dali crveni bez razlogaprefontaine

Nisu
  • Carrasco
    6.3k
    i bio je penal na Petkoviću, držanje s leđa i onda još udarac nogom
  • NORTE
    15.7k
    Poklonili su nam penal

igrali smo na našem stadionu, pred našim navijačima
    prefontaine

Penal je bio i svirao ga je splitski sudac, a potvrdio ga nakon pregleda Var-a.

I u Kranjči ćemo igrat na našem stadionu.
  • ruicosta
    287
    Kulenović je najgori napadač Dinama još od Dode. I nikakve brojke to ne mogu zamaskirati
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Ako se zvijezde kojim čudom poklope pa i nakon svega izađemo kao prvaci, na tiribinama krenuti slaviti tek kad se ekipa pokupi u svlačionicu.

Nakon tekme, tijekom podjele medalja i pehara, za vrijeme "počasnog kruga" = muk na cijelom stadionu kao i sinoć.

A kad se (uvrijeđeno) spuste niz tunel i ostanemo samo mi = unleash chaos na tribinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.