• Oluja
    5.3k
    Ne vidim kako i zasto bi Rijeka dogovarala da propusti uzeti duplu krunu kad sve imaju u svojim rukama
  • tp1997
    1.4k
    Ono što će se najvjerojatnije desiti je da će Rijeka danas kiksati. Mi smo jučer tovarima promijenili stvari - kao prvo, opet su živi za naslov. Kao drugo, kao što dosta njih piše - pobjedu Rijeke bi pregrizli, ali da Rijeka slavi naslov na Poljudu baš i ne bi.

Ono što je do 73. minute jučer bilo sigurno puštanje, sada više nije.

Dakle, najvjerojatnije se agonije produžuje do zadnjeg kola, i paralelno na mobitelima uz neku luđačku nadu pratimo Slaven i nadamo se čudu.
  • Klenx
    7.8k
    Malo fali do totalne psihodelije.
    Zamislimo da tovari dobiju danas, nakon jučer i s umornom Rijekom nije nerealno.

Krene zadnje kolo, svi u isto vrijeme, 4.minuta u Šibeniku Livaja 0:1.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Zamislimo da tovari dobiju danas, nakon jučer i s umornom Rijekom nije nerealno.

Krene zadnje kolo, svi u isto vrijeme, 4.minuta u Šibeniku Livaja 0:1.
    Klenx

Scenarij iz devetog kruga pakla
  • wolfgang14
    2.3k
    jebo mene pas ako ovo sve nije namješteno... Pa kolike su šanse da se ovako sve odigra?? Toliko čudnih i sumnjivih rezultata, sve da na kraju u zadnjem kolu budu 3 kluba u borbi za naslov. Napeto i neizvjesno do zadnje minute prvenstva? Ne znam... Znam samo da sam prošviko od ovog sveg
  • Omake
    8.3k
    nedovoljno je sposobnih za izvest ovakvo nešto namjerno.
  • Ludovic IX
    8.3k
    Svi igraju za kurac ako ćemo iskreno. Mi debelo ispod onog što možemo, hajduk bodovno barem 10 viška s obzirom kak igra, Rijeka na svom vrhuncu.

Istra, Varaždin i belupo su tu zato što su ovi gore u kurcu pa su na nama uzimali bodove gdje inače ne bi.

Istra igra najbolji reaktivni nogomet u ligi, ostali igraju na mahove.
  • emilperska
    10.5k
    Imao sam nocnu moru da smo mi i Rijeka odigrali X u zadnjem kolu, da je jogurt dobio i da je prvak..

Na kraju ce opet pola foruma navijat za Rijeku..
  • Izet Hajrović
    4.9k
    za Varaždin se može reći da imaju konstantu, oni su doktorirali "čvrstu obranu", u cijeloj sezoni samo smo im mi zabili više od 2 gola kada smo pobijedili 3:2. Oni imaju neke automatizme, ustalili su momčad i za njih se sigurno može reći da cijele sezone igraju planski i ne odstupaju od svojeg stila igre pa makar se nekome takav stil ne sviđa. Što bi tek bilo da imaju pravog killera naprijed, npr. Santini...
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Ma nek prvak bude tko god, tako mi svejedno, neću ni gledati jadranski derbi.

Ako igračima dinama nije stalo dovoljno da dobiju lokomotivu, koja ne igra za ništa, koja ne može ni gore, ni dolje, na maksimiru, pred lijepim brojem ljudi, zašto bi mene tangiralo to pitanje?
  • rakurs
    1.3k
    Mislim da hajduk danas pobjeđuje Rijeku. Igraju bez onog pritiska s kojim su igrali do sada, ako ne pobijede ionako ih svi deru sa svih strana, a ako pobijede u igri su. Odjednom su, koliko vidim, spremni i Uremović i Livaja, vjerojatno na kraju onaj mali Skelin neće niti igrati. Taj scenarij gdje oni uzimaju pobjede u slijedeće dvije utakmice, a Rijeka i mi ili gubimo ili remiziramo nije ni toliko nerealan.

Ako je nama jedna Lokomotiva stvarala probleme, ne želim niti znati kako će biti s Varaždinom koji je iza jako čvrsta momčad, a prema naprijed imaju dovoljno kvalitete. Slaven je isto ozbiljna momčad, u borbi su za 4. mjesto i ići će na pobjedu protiv Rijeke sigurno. Sad sam ljući nego jučer, nije mi jasno da momčad s Pjacom, Baturinom, Stojkovićem, ma svima, izgleda kao što je izgledala jučer, kao da gol neće zabiti da se još igra 180 minuta.

Nadam se X-u danas, ako tovari pobijede ne bude dobro, a ako Riječani pobijede utakmicu s Varaždinom možemo počet s Mikićem, Jakirovićem i ostalim juniorima.
  • Orc123
    11.5k
    Koliko je liga losa govori i sama cinjenica da od ovih koji se bore za 4. Mj i Europu je slicna situacija ko i za prvaka... nitko nema kvalitetu da zavrsi pricu i da pokaze da zasluzuje. Slijedi nam patnja u kvalifikacijama za Europu na ljeto. Prognoziram jos jednu sramotu.....i srozavanje ugleda lige na najnize grane...
  • Omake
    8.3k
    u zadnjih 45 utakmica samo jednom primili više od dva gola. Tako je rekao komentaror jučer.
  • wolfgang14
    2.3k
    Kako smo mi sad prvi na tablici ako Rijeka ima bolji medjusobni omjer u razlici golova?

Snimka-zaslona-2025-05-18-110042.png
  • OsamŠest
    5k

Koliko ja znam, po pravilniku se gleda gol razlika. Međusobni omjer stupa na snagu samo u slučaju odluke o prvaku, europskim pozicijama i ostanku. Obzirom da liga traje, ovo nije finalni poredak i međusobni omjer još uvijek nije uračunat.

Da je odigrano posljednje kolo, Rijeka bi bila prva u slučaju istog broja bodova.

Ako griješim, neka me netko ispravi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.