• Brusa
    3.1k
    ja navijam svaki put da opali, vičem s tribine: pucaj Miško! (Ljudi okolo me čudno gledaju, s osmijehom), mora jedna ući jebem ju...koji bi to delirij bio :grin:
  • Str1nger Bell
    2.1k
    Mogao bi Misic na Poljudu kao Kompany one godine kad su mu se svi derali da ne puca, a on na kraju donio prvenstvo.
  • Maximo
    774

haha..,da, wilfried mu viče: " No miški, no!!"
  • Mihaljević
    12.9k
    Doktorska partija...
  • Dzgšb
    1.5k
    3 derbija bez njega,sva 3 znamo kako smo prošli ,ova pobjeda isto dokaz da bez njega dugo već ne možemo.
  • scooniepenn
    4.4k
    Kad je Misic unutra i bodovi su tu. Covjek ima najfiniji satni mehanizam u glavi i s njim kao dirigentom mi smo jednostavno ozbiljnija ekipa.
  • Dani Olmić
    1.4k
    Mišić je naš motor
  • Plava stijena
    451
    Jedna od stvari koje budući trener mora urgirati Mišića da jebeno NIKADA, ALI JEBENO NIKADA više ne uzme šut van šesnaesterca! Ma van peterca! 92 minuta i ovom liku padne na pamet opizdit s kosa 20 metera od gola kaj bi jebeni Kvaratskhelia dva put razmislil dal da opizdi po golu. Totalna indolencija, bahatost i ne poštovanje kluba.
  • Olmic
    4.6k
    najveca placip…prvi se pobrao u svlacionicu
  • NKDZ86
    4k
    Nek ide u paok. Kad se sjetim da je nakon debakla od njih ostao pozdravljat njihove navijače, dosta mi je. Ima mlađih koji žele, mogu i hoće. Vozi miško!
  • Keyser Soze
    13.5k
    Pobjegao prvi, dok je ostatak igrača još bio pod sjeverom, gospodin je već debelo koračao prema svlačionici.
  • ElDorado
    3.7k
    Igra bez ikakve strasti i motiviranosti, znanje nije upitno. Kako god treba se oprostiti. Trebamo nove, gladne i strastvene
  • Crni86
    10.2k
    Pobjegao prvi, dok je ostatak igrača još bio pod sjeverom, gospodin je već debelo koračao prema svlačionici.Keyser Soze

Takav lik nosi kapetansku traku… Bruka i sramota, jos veca bruka trenera koji mu je da.
  • Pacho
    870
    Da li postoji jos jedan igrac na ovome planetu kojem je nemoguca misija pogoditi okvir gola udarcem jacim od plasiranja lopte protivnickom golmanu? Ne znam za koji kurac uopce vise uzima te suteve.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Ma mislim da nije bas najcisci u glavi. Na momente izgleda kao da ga boli k za sve a na momente izgleda kao da mu je stalo najvise od svih. I onda udarac sa 20tak metara pred kraj nebu pod oblake a zna da mu takva nije usla zadnjih nekoliko godina...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.