• Tongo Doumbia
    6.5k
    Na tu sezonu i ja mislim, 2018/2019, nebitno.

Mi smo još poslije tog Qarabaga trebali dovesti i treneru (kojem je lijevog beka morao igrati desni a desno krilo je igrao dešnjak) omogućiti dvije teške prevage i odigrati nekakav ruski rulet. Što zbog sigurnih, uskorih Uefa priliva, što zbog gustog rasporeda koji nas je čekao. A što smo mi zapravo napravili? Doveli Mbukua, klasičnu desetku koju koristimo kao treću opciju na desnom krilu.

Tu su problemi i krenuli. Kasnije ide smjena, pa ozljede gdje, zbog te kriminalne rotacije nemaš s kim istrčati na Poljud, smjena druga, ova, ona….
  • crophantom
    367
    Samo da još kažem, jer to je možda i najteži zadatak Bobana, danas kad su izlazili juniori i pioniri Lokomotive, dupla kruna i jednih i drugih, e to me isto zapeklo... znam da je prva ekipa u kurcu i da to trebamo srediti, ali nadam se da je Zvone svjestan da nam je dugoročno puno veći problem kaj nas Loksa šamara po mlađim kategorijama uzduž i poprijeko.
  • Paggini
    49.3k
    Doveli Mbukua, klasičnu desetku koju koristimo kao treću opciju na desnom kriluTongo Doumbia

A koji je doveden kao zamjena za Brodića :lol:
  • Dudu9
    1.7k
    Ti svi silni milijuni su potroseni u vjetar, spaljeno u razne Cordobe Kange Mmae itd, uglavnom od toga da sa tim novcem napraviš mega momčad koja se prošeta ligom, na kraju imamo najgoru sezonu u povijesti
  • Navijač Dinama
    9.9k
    ali to traženje mijenjanja uprava svakih godinu dana mi je tovarski mentalitet, to želim reći.Paggini

Nigdje ja nisam ni napisao da upravu treba mjenjat, ima nekoliko stranica prije ove(nakon Istre 3:0) napisano od mene da ne tražim nikog iz uprave niti ičiju glavu.

Ja samo pišem kakvi se narativi i priče ovdje bacaju, prvo nam nije bitna liga, titula, liga prvaka, i novac od iste, pa onda kasnije se skroz cijeli polaritet promjeni, i bitna je svaka lipa, da smo svake.godine prvaci jer je to "best for buisness" i slično.

Kontradiktornosti iz krajnosti u krajnost.

Prvi neću gledat i mješat kruške i jabuke(sport.sektor sa PR-om, odborom za članstvo, marketingom i općenito)naravno, na neke stvari čovjek ne može zažmirit, primjera radi kao recimo poslovi ne adekvatnih pojedinaca koje su dobili mjesto u klubu( npr. cura u marketingu i Tomo Šokota za scouta).

Međutim, ljudi koji su krojili roster su krivci, a sjede u upravi, samo djete može pušit priče da je samo Marko Marić kriv ili ako je još netko to je Zajec. To su za malu djecu, ima tu ljudi u IO koji imaju također putra na glavi, samo im je potez dolaska Bobana došao kao kec na desetku, grijesi se bacaju pod tepih, isturi Bobana, pa ako jenkrivac on je "TAJ" i isključivo ON, kao u slučaju sa Marićem. A ako bude sve kak spada i uspješno vrijeme i razsoblje, zaslužan je Boban jednako kao i svi drugi.

Oprazne i umorne priče. Bit ćemo pametniji nadam se iduće sezone.

Meni stvarno nije problem izgubit titulu, da je netko bolji, jači kadar, boljeg trenera a sličan kadar nama, ili bilo išta slično.. to me ne dodiruje me ni malo.

Nesposobnost je izgubit titulu(oke, nismo još, ali na putu smo) pojedinih u upravi koji se "za nešto pitaju", pristup igrača, kvaliteta dobrog djela igrača koji nisu sami se doveli u Dinamo, mjenjamo trenere ko čarape, oni što dođu su romski džemperi napolitanske zlatne lopte, sjajnog igrača, ali nevjerovatno lošeg trener, čak je Tuta Bugarin bio Pepe Guardiola za dotičnoga, to jest problem i to veliki.

Samo će doć jednom vrijeme kad ne budemo imali rikverca, pa ćemo ligu napadat i biti primorani sa 3 senatora tko zna kakve kvalitete, a masno plaćeni uz 8 klinaca neznatne ili upitne kvalitete, a taj film smo mnogo godina upravo gledali tamo gdje si spomenuo u Tovar Vakufu iliti Tovarlandu.
  • Keyser Soze
    13.5k
    Ja bi volio biti siguran da metemo iduću sezonu, ali nisam. Vjerujem Bobanu i samo njemu, mislim da neki igrači koje dovodimo nisu klasa Dinama (Mudražija, Lisica), ali ako ih Boban želi onda ću mu vjerovat. Ako Boban ne može spasiti ovaj klub sa svojom sposobnošću, ne može nitko, on nam je jedina šansa da se riješimo ove nakupine mentalnih patuljaka i stvorimo ekipu za prvo mjesto iduće sezone.
  • miro
    6.3k
    Trener je ključ svega, sve ostalo je manje bitno
  • crophantom
    367
    posto smo ih već 4 probali i sva 4 isti kurac, ja bi ipak reko da je jedan temeljiti remont ekipe ključ. Ima tu poduža lista igraca s kojima se moramo pozdraviti
  • miro
    6.3k
    To podrazumijevam. Tu bih čak bio i vrlo strog i odriješio sve senatore, iako to objektivno znači još jednu tešku sezonu, ali moramo
  • Izet Hajrović
    4.9k
    ja sam apsolutno podržao Bobanov dolazak, ali to ne znači da ću slijepo vjerovati njegovim odlukama. Rezultat će ga ocijeniti, a ime, prezime i autoritet ga neće amnestirati od odgovornosti i kritika ako treba. Također, u životu se uvijek možeš lako prevariti, nekada misliš da je netko savršen izbor, a onda ispadne floop. Nadam se da to neće biti slučaj s Bobanom.

Kad se samo sjetim prvog mandata Bjelice kad je jedna mokčad igrala Europu, a druga HNL i tada smo dobro gazili. To je bio pravi roster, tada se definitivno moglo reći da Dinamo ima 2 ekipe koje bi osvojile naslov prvaka, a ovako bi mogla izgledati ta 2. momčad sljedeće sezone:

Screenshot-20250517-235513-Chrome.jpg

Upitno je može li ova ekipa izboriti Europu, a kamoli naslov prvaka.
  • mlinchica
    3k
    Ali za taj remont ekipe ti opet treba kvalitetan trener.
    Može Zvone reći da je to 433, može Dabac skup s njim pronaći lijevog beka i šesticu ali ako trener nema ideju, znanje i autoritet, svjesnost koga ima u ekipi i kako ih posložiti, imat ćemo istu situaciju za par mjeseci.
    Po meni je isto kvalitetan trener, uz podršku onih koji su ga odabrali i doveli, presudan.
    I mora imati barem mrvu iskustva trofeja i europe.
  • Keyser Soze
    13.5k
    Toga me i strah, imamo toliko balasta da je praktički nemoguće riješiti se svih i dovesti 10 novih. Veliko je pitanje može li Boban srediti taj kadar, Lisica nije obecavajuc početak.
  • Dr Hofmann
    2.7k
    Ali stvarno je ova sezona suluda jer sjetimo se ulaza u sezonu, imali smo 4-1-0 u prvih pet kola i ušli smo u Ligu prvaka...Pa tko je mogao očekivati da će se dogoditi onakav raspad? Od onog prokletog nezasluženog poraza protiv tovara i one katastrofe protiv Bayerna je sve krenulo nizbrdo. Da li je uprava povukla milijun krivih poteza? Je. Ali nažalost raspad je krenuo nakon kraja prijelaznog roka, kad htio ne htio, si osuđen do zime igrati s onim što imaš, jebi ga, ovo ne bi režirao ni Hitchcock, ovakav horror od sezone (i kako se sve dogodilo u krivom trenutku). Kad sam prvi put vidio Cordobu uživo (protiv Gorice još u osmom mjesecu prošle godine) izgledao jako solidno, nažalost lika nema nigdje.
  • Srelee
    141
    Izadite sutra na izbore,to je jedini nacin da se pociste mozemosi iz kluba pogotovo ovi iz odbora za stadione i oko statuta sto su sudjelovali u milijunskoj aferi hipodrom.Povraca mi se svaki put kad onog senfa vidim u lozi,trebalo mu je snimit dns kiselu facu kad je dignuta koreografija za Bleiburg.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    nebi mi ni jedan osim možda Katarine bio ni blizu 11
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.